Sölvesborg, Blekinge

Sölvesborg

Det är lätt att falla för Sölvesborg. Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm - om det lilla extra. Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, böckling och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sanstränderna. Här finns plats för alla och en särsklid sorts värme som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. Den är nyfiken och hjälpsam och kommer från människorna som bor här.

 

 

 

 

Vad vill du göra?

Vi har delat in tipsen att göra i olika teman nedan, klicka dig vidare för att se vad som finns att göra.

Inspiration via Instagram

Följ @mittsolvesborg, och dela gärna med dig av dina bilder från Sölvesborg. Vi vill ju se vilket som är ditt smultronställe.

Our instagram
På fritidsgårdarna i Sölvesborg är det liv och rörelse – här kan du från årskurs 4 fram till och med att du gått ut första året på gymnasiet träna, pyssla, spela biljard, fika eller bara vara. En nyhet för den här terminen är de två aktiviteterna läxcafé och musikproduktion. Mer information finns på solvesborg.se/fritidsgardar Tack @fritidsgardarnasolvesborg för att ni taggat med #mittsölvesborg och #rörelse!
Our instagram
Visste du att vi har ett utegym med särskilt fokus på balans och rörlighet på Havsudden vid brofästet i Sölvesborg? Har du testat? #mittsölvesborg #rörelse
Our instagram
I fjol arrangerade @mjm_challenge loppet Backyard Ultra Sölvesborg för första gången. Ett lopp där man sprang en slinga. Loppet startade om en gång per timme och den som sprang flest varv stod som vinnare. 🥇 Vi tycker att alla som deltog var vinnare och det ryktas om att det kommer bli ett nytt lopp i år den 9 maj. Kanske du är en av deltagarna då? 🏃 #rörelse #mittsölvesborg