Sölvesborg, Blekinge

Sölvesborg

Det är lätt att falla för Sölvesborg. Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm - om det lilla extra. Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, böckling och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sanstränderna. Här finns plats för alla och en särsklid sorts värme som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. Den är nyfiken och hjälpsam och kommer från människorna som bor här.

 

 

 

 

Vad vill du göra?

Vi har delat in tipsen att göra i olika teman nedan, klicka dig vidare för att se vad som finns att göra.

Inspiration via Instagram

Följ @mittsolvesborg, och dela gärna med dig av dina bilder från Sölvesborg. Vi vill ju se vilket som är ditt smultronställe.

Our instagram
LJUSGLIMTAR Visst blir man varm i hjärtat? Två glada damer på Svalan i Mjällby skålar och njuter i det särskilda boendets egna SPA, som invigdes för ett par veckor sedan. Idéen till ett SPA föddes ur viljan att kunna ge de boende en avkopplande stund i form av hårvård, nagelvård, lättare form av fotvård med mera. En trevlig stund för de boende, med möjlighet att få lite fika och lyssna på avkopplande musik i samband med sin behandling. Svalans SPA har tagits emot bra och är kanske lite extra uppskattat i rådande tid sedan besöksförbud infördes den 11 mars. #ljusglimtar #mittsölvesborg
Our instagram
LJUSGLIMTAR Visst är det så att vi alla just nu behöver se ljusglimtar i horisonten. Därför kommer vi att dela med oss att härliga bilder med en må-bra känsla, stort och smått som lyser upp i din vardag. Vi vore väldigt glada om du vill dela med dig av dina ljusglimtar, tagga med #ljusglimtar och #mittsölvesborg så kanske vi delar din bild på vårt konto! Foto @nabben_8306
Our instagram
BOENDE 🏡 Visst har vi en härlig boendemiljö här i Sölvesborgs kommun? 🐎🌿 Bilden är från Mjällby, där tomtkön för det nya villaområdet som kommer att ligga intill förskolan Midhall öppnar torsdagen den 2 april klockan 09:00. Var redo vid tangenterna om du vill ha chansen att få välja villatomt i det nya området i Mjällby först! Mer information hittar du på kommunens hemsida. Foto: Pär Johansson.