Sölvesborg, Blekinge

Sölvesborg

Det är lätt att falla för Sölvesborg. Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm - om det lilla extra. Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här samsas jazz och hårdrock, böckling och bruschetta. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sanstränderna. Här finns plats för alla och en särsklid sorts värme som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. Den är nyfiken och hjälpsam och kommer från människorna som bor här.

 

 

 

 

Vad vill du göra?

Vi har delat in tipsen att göra i olika teman nedan, klicka dig vidare för att se vad som finns att göra.

Inspiration via Instagram

Följ @mittsolvesborg, och dela gärna med dig av dina bilder från Sölvesborg. Vi vill ju se vilket som är ditt smultronställe.

Our instagram
Att börja ett nytt jobb är en spännande fas i livet. Allting är nytt och lite obekant i början; arbetsplatsen, kollegorna och arbetsuppgifterna. ☺️ Imorgon, torsdag 14 november, är vi på plats i Lunds universitet på mässan ARKAD för att sätta Sölvesborg på kartan och visa att det finns spännande ingenjörsjobb att erbjuda inom kommunal sektor.🙌 Har du någon nystart i livet? Dela gärna med dig under #mittsölvesborg #nystart Foto: André Julinder
Our instagram
En stor nystart i livet är att födas, att bli förälder, storasyster, storebror, moster, farbror mormor eller farfar. Ett nytt liv ger nya titlar till medlemmar i familjen och berikar livet för många. 👶 Ett barn är en av de finaste rikedomarna man kan få och en av de största omställningarna. I Sölvesborg vill vi gärna bli fler invånare och gläds över att här föds nya barn. #nystart #mittsölvesborg Foto: Anne-Lie Nilsson
Our instagram
Att gå till skolan är roligt. Men att gå till skolan när den är nybyggd är lite roligare. 📖Falkviksskolan har gått från att vara en byggarbetarplats till ett inspirerande och modernt ställe för elever och personal att spendera sina dagar. Här kan du se lite bilder från ombyggnationen och när skolan är klar. Har du bilder som visar en nystart? Dela gärna med dig genom att använda #mittsölvesborg #nystart Foto: Anders Repfennig och André Julinder.