Shopping i Sölvesborg

Shopping

Vad behövs för en bra shoppingupplevelse? Vi tror på varma leenden i sällskap med erbjudande om hjälp att hitta det du söker och ett bra utbud. I Sölvesborgs kommun finns tre huvudområden för handeln - Stadskärnan, Kämpaslätten och Mjällby Handelscentrum.

 

 

Stadskärnan

Inte som alla andra. Visst är det roligt att hitta de där plaggen och prylarna som inte finns överallt? Och visst är det ett plus när promenaden mellan butikerna görs på genuina och charmiga kullerstensgator? Butikerna i Sölvesborgs centrum har ett brett utbud och flera unika hantverksbutiker. Våra handlare är omtyckta för sin personliga service och sin vänlighet. Pausa med en skön promenad genom Fyra Årstiders Park i innerhamnen, med en  fika på ett av de mysiga caféerna eller med en bit mat på någon av restaurangerna. I centrum finns också livsmedelsbutiker, apotek och systembolag. Och du behöver bara en p-skiva i bilrutan för att parkera gratis. Skivan kan du hämta i butiker och på Turistbyrån.

De flesta butiker i centrum håller öppet vardagar klockan 10-18 och lördagar 10-15.

Shopping i Sölvesborgs citykärna

Sölvesborgs citykärna.

 

Kämpaslätten

Mycket för många. Kämpaslätten är ett snabbväxande handelsområde vid Sölvesborgs västra infart från väg E22. Det kan alltså vara det första du ser om du kommer med bil och det är en bra idé att lägga Kämpaslätten på minnet. Här hittar du hamburgerrestaurang, byggvaruhandel, elektronikbutik, lågprismarknad, bensinmack och biltvätt. Och mer är på gång.

Kämpaslätten i Sölvesborg

Kämpaslätten i Sölvesborg. 

 

Mjällby Handelscentrum

Lister levererar. Även på Listerlandet finns fina möjligheter att handla. Mjällby Handelscentrum växer så att det knakar och intill livsmedelsbutiken och blomsteraffären finns nu apotek, frisör, café, grill och klädbutik. Här hittar du också en garnaffär och en hantverksbod. Behöver du tanka, handla byggvaror eller elprodukter? Det finns också i Mjällby.

 

Shoppingtips

Vad skulle du vilja shoppa idag? Här kommer tipsen till dig, filtrera gärna i listan om du har speciella önskemål.

No products found