Sölvesborgs Golfklubb längs Sveriges Golfkust i Blekinge
Åtta golfbanor längs Sveriges Golfkust i Blekinge

Cutter & Buck Tour - Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget

Välkommen till Cutter & Buck Tour! Golfkusten  Blekinge – ett samarbete med Enkla Elbolaget

Datum: 1–3 maj 2024 längs Blekinges vackra kustlinje i samarbete med Sveriges Golfkust

Golfkusten Blekinge, i samarbete med Enkla Elbolaget, presenterar stolt Cutter & Buck Tour – en golfturnering som erbjuder mer än bara utmanande spel. Det är din inbjudan till att uppleva golf av högsta kvalitet, exceptionell service och Blekinges förtrollande landskap.

Karlshamns Golfklubb med klubbhus och golfkrog i bakgrunde
Karlshamns Golfklubb, Sveriges Golfkust.

 

 

 

 

Unik prispott

 • Unik prispott - Tävla om 500.000 kr i en av Sveriges mest spännande golftävlingar.
 • Natur och kultur - Upptäck Blekinges naturskönhet och rika historia genom golf.
 • Nätverka och njut - Möt golfentusiaster från Norden, Nederländerna, och USA. Njut av inspirerande aktiviteter, food trucks och lokala utställare.
Spel på green, Karlshams Golfklubb i Blekinge
Karlshamns Golfklubb, Sveriges Golfkust.

 

 

 

Publikinformation

Välkommen till ett spännande evenemang på Karlshamns Golfklubb!

Här är allt du behöver veta för att få ut det mesta av ditt besök:

Parkering:

 • Vid ankomst kommer ni att välkomnas av våra hjälpsamma volontärer, som kommer att guida er till tillgänglig parkering. Följ deras anvisningar för en smidig parkeringserfarenhet.

Information och Orientering:

 • Beachflaggor är utplacerade för att enkelt guida dig runt evenemangsområdet.
 • Informationspunkter finns tillgängliga för besökare med karta och detaljerad information om hur du kan ta del av tävlingen, inklusive TV-sändningar.
 • Har du några frågor? Våra ansvariga på plats är alltid redo att hjälpa till och svara på dina frågor.

Mat och Dryck:

 • Golfrestaurangen välkomnar alla gäster varje dag under tävlingarna från kl 7 till 20. Njut av en härlig lunch, fika eller middag med utsikt över tävlingen från våra panoramafönster eller slappna av på terrassen.
 • För snabbare alternativ, besök vår Kiosklucka för enklare rätter och snacks perfekta för en energipåfyllning.
 • Foodtruck - Friends of Flavor ser fram emot att erbjuda en taco fiesta. Håll utkik efter mer information om menyn, priser och eventuella erbjudanden.
Karlshamns Golfklubb i Blekinge, Sverige
Karlshamns Golfklubb och Karlshamns Golfkrog.

 

 

 

 

Program

Måndag 29 april:

 • Inspel och träning på banan för spelarna.

Tisdag 30 april:

 • Pro-Am-tävling med Svensk Golfförbundet under förmiddagen, och Karlshamns Gk´s egen tävling med partners. Start kl 13. Här spelar proffs och amatörer tillsammans i lag. En garanterad underhållande golfdag för publik och spelare! Lunch och prisutdelning ingår i båda tävlingarna.

Onsdag 1 – 3 maj:

 • Tävlingsdagar med Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget – första startgruppen går ut kl 8.00 på hål 1 och 10. Andra startgruppen börjar kl 13.00-15.15.

Fredagen 3 maj:

 • Finaldag med start kl 8.00, för de 45 bäst plus delning som gör upp om segern. Tävlingen avslutas runt kl 15 med efterföljande prisutdelning för att fira vinnaren.
Sveriges Golfkust i Blekinge
Sveriges Golfkust, Blekinge.

 

 

 

 

Om Wildcard-kvalet 2024

Karlshamns Golfklubb

Här bjöds entusiastiska golfare in till en unik möjlighet att kvalificera sig för ett eftertraktat wildcard till Cutter & Buck Tour, en prestigefylld tävling som firar spel på några av Blekinges finaste banor under rets event, som äger rum på Karlshamns GK den 1 till 3 maj.

För de som tog möjligheten att tävla, öppnade vi dörrarna till framtiden genom vår toppmoderna Trackman golfsimulator. Kvaltävlingen, som var tillgänglig från den 15 till 31 mars, erbjöd en flexibel plattform för spelare att visa upp sina färdigheter, oberoende av plats. Kravet? Ett medlemskap i en Blekingeklubb och ett handicap på 3,4 eller bättre. Med två chanser att briljera varje deltagare gavs möjligheten att låta sin bästa runda tala.

Den här årliga utmaningen, som är en del av en treårig serie, tog sin början på Trummenäs GK, och fortsätter i år på  Karlshamns GK 2024, och planerar för en stor final 2025 Sölvesborgs GK. Varje år erbjuds chansen till ett wildcard, vilket innebär att även de som inte nådde hela vägen detta år har en ny chans att stråla nästa år.

Anmälan till detta golfäventyr var enkelt. Aspiranter behövde bara skicka sitt namn, golf-ID, och den e-post som är kopplad till deras Trackmankonto till klubbchef@karlshamnsgk.com.

Vårt evenemang på Golfkusten Blekinge med Cutter & Buck Tour är mer än en tävling; det  enär fest för golfentusiaster, en möjlighet att sammanföra gemenskapen och fira spelet vi alla älskar. Vi ser fram emot att välkomna nya och återvändande spelare till årets utmaning. Din resa mot golfens stjärnor börjar med oss.

 

Övernatta i Blekinge

Hitta boenden i Blekinge, tips på ställplatser för din husbil och restauranger nära tävlingsbanan på Karlshamns Golfklubb. Läs mer och boka här:

 

 
 

 

 

Selected filters:

Närproducerad marknad

- Smaka & köp med dig hem

 
 

 

 

Äppelboden

Smaka på äkta smaker från Blekinge

Äppelboden

Sveriges Golfkust

Investera i ett förmånligt Golfpass och spela på valfria banor längs Sveriges Golfkust åtta golfbanor. Välj mellan Guld-, Silver- eller Bronspass. Vad innebär dessa Golfpass?

Läs mer och boka här - Sveriges Golfkust

Åtta golfbanor längs Sverigs Golfkust i Blekinge