Boa Gk

Boa GK, Olofström

Välkommen till en golfupplevelse utöver det vanliga - spela mitt i Sveriges sydligaste vildmark!

Välkommen till Olofströms lättpromenerade 18-håls parkbana, belägen i en vacker miljö i Blekinge. Golfbanan ligger mitt i Sveriges sydligaste vildmark med sjöar, djupa skogar och öppna landskap, allt med räckhåll från banan. Här erbjuds genuina boenden, gårdsbutiker, kaféer och lokaltillverkad glass bara en kort promenad bort. Nytt för 2024 är Golfrestaurangen som kommer att drivas Golfbanan ligger vackert inbäddad mellan stenlängor och skogsungar, det ger en enastående spelupplevelse! Boka din golfrunda på Boa Olofströms Golfklubb och upplev en golfresa utöver det vanliga!

boa flagga
Boa Olofström Golfklubb belägen mitt i Sveriges sydligaste vildmark - Olofström.

 Om Olofströms golfbana

Boa Golfklubb i Olofström är en fantastisk 18-håls parkbana som garanterat kommer att ge dig en golfupplevelse utöver det vanliga. Vår banlayout är mycket varierad, med välbyggda stenmurar och den genomkorsande Orlundsån som bidrar till en spännande och utmanande runda. Med hälften av våra utslagsplatser naturligt upphöjda, har du möjlighet att välja den bästa spelstrategin.Våra greener är jämförelsevis snabba och håller en hög kvalitet.

Boa Olofström Golfklubb längs Sveriges Golfkust
Se filmen som beskriver  - Boa Olofström Golfklubb

 

Boa Golfkrog + EatwithJonnas

Nyhet för 2024 är att vår golfkrog öppnar med smørrebrød som huvudbärare!

Som en del av vår strävan att erbjuda våra gäster en unik och varierad matupplevelse har vi valt att sätta smørrebrød i fokus för den kommande säsongen då det är EatwithJonnas specialitet. Smørrebrød är en traditionell dansk maträtt som passar perfekt som en lätt och hid måltid efter en runda på golfbanan. Förutom smørrebrød så kommer vi också att erbjuda andra goda rätter och tillbehör, som enklare varmrätter, sallader, desserter och fika. EatwithJonnas mål är att skapa en meny som passar både golfare och andra gäster som besöker vår golfkrog.

Kom och njut av våra goda smørrebrød och den vackra omgivningen på golfbanan. Öppettider under försäsongen kommer att vara måndag – söndag kl. 9 – 16.

Boa Golfkrog

 

Miljöprisad golfbana

Vi är stolta över att vara Miljöcertifierade och ha en giftfri bana som garanterar en hälsosam och säker miljö för dig som gäst, våra medlemmar och personal. För vårt aktiva arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor har vi tilldelats både Svenska Golfförbundets Miljödiplom och Olofströms kommuns Miljöpris.

Utöver vår fantastiska bana erbjuder vi även husbil- och husvagnsplatser med elanslutning i anslutning till vår restaurang och klubbhus. Ladda ner vår banguide från Google Play eller App Store för en överblick över banan och dess unika utmaningar.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfspelare, så är Boa Golfklubb det självklara valet för en minnesvärd golfupplevelse.

 

Golferbjudanden & golfpaket

Kombinera ditt golfspel med nära boende på camping eller mysiga stugor, eller kanske du föredrar lite mer lyxigt boende med en frukostbuffé. Här finns flera paket som gör ditt golfspelande till en semester. Här finns också möjlighet att kombinera olika golfbanor under din vistelse, för här ligger golfbanorna nära och du kan lätt spendera en helg och spela på tre helt olika banor med golfpasset.

Bunker på Boa Olofström Golfklubb i Blekinge
Köp ett förmånligt golfpass och spela på valfri bana i Blekinge.

 

 

 

Baninformation

Bli din egen mästare på golfbanan - Ta ditt spel till nästa nivå idag!

 

Adress:
Boa GK Olofström
Boa Nygårdsvägen 150
293 93 Olofström

boagk@oktv.se

 

Banan: 
Öppen, obligatoriskt spel från matta och vintertees. Vid frost gäller spel mot pinne. Tidsbokning alla dagar och tider. 
 

Drivingrange: 
Stängd
 

Kontakt: Kansli & shop
Tisdag- Torsdag 10:00-14:00
0454 - 433 66 eller 0454 - 22 63 84
 

När kansliet är obemannat går det bra att betala kostnaden för greenfee med  Swish till nummer 123 495 57 61 och uppge datum, namn och golf-ID. Det går också bra att betala bokade tider via ”min golf”.

Omklädningsrum:
Stängda 

 

Öppettider för shopen:
Tisdag- Torsdag 10:00-14:00

 

 

Golfpasset 2024

Med Golfpasset får du möjlighet att till ett rabatterat pris spela på upp till åtta av Sveriges Golfkusts banor. Passet erbjuds i tre nivåer och finns att köpa på alla Blekinges golfklubbar. Passet är personligt och ska ses som en värdehandling.

Guld - 8 rundor / 2795:-
Här har du som inbiten golfare möjligheten att prova på banor hos samtliga åtta klubbar.
Max fyra (4) gånger per klubb, 8 rundor totalt

Silver - 5 rundor / 1995:-
Prova på de varierande typer av banor som erbjuds.
Max tre (3) gånger per klubb, 5 rundor totalt

Brons - 3 rundor / 1395:-
Detta pass ger ett bra pris för 3 rundors golfspel på Sveriges Golfkust.
Max två (2) gånger per klubb, 3 rundor totalt

* Vid spel på Leråkra GK erhåller du en greenfeebiljett för spel, ytterligare en dag under 2023. Våra golfpass hittar du att köpa på alla Blekinges klubbar.

 

Bra att veta

Restaurang, kafé & service:  Golfkrogen drivs av EatwithJonna, se öppettider Restaurang – Boa GK Olofström
Kiosk: Finns mellan hål 11 och hål 12.
Toaletter: Finns i klubbhuset, samt efter hål 8 och till vänster om gul tee på hål 13.
Golfbil och golfvagn: Finns att hyra i kansliet -  Läs mer
Driving range: Betalning med bankkort eller köp av pollett eller bollkort i kansliet.
Camping: Möjlighet till camping finns - Läs mer
Hjärtstartare: Hjärtstartare finns precis innanför entrén på klubbhuset.

Hundar är tillåtna på banan och på övningsområdet, om de hålls kopplade.

 

Golfresa med vännerna? Planera din golfresa till Blekinge!

Vill du uppleva en härlig golfweekend i Olofström?

Vi erbjuder boende nära golfbanan så att du kan njuta av en bekväm och avkopplande vistelse. Våra rum är utrustade med allt du behöver för att trivas. Boka ditt boende idag och få en oförglömlig golfupplevelse! Klicka på länken nedan för att se vårt utbud av rum och boka ditt boende nu!

 

 

Selected filters:

Spela längs Sveriges Golfkust

Låt oss ta med dig på en spännande resa längs kusten där du får upptäcka fantastiska golfbanor, vackra landskap och härliga upplevelser. Läs mer in artiklarna nedan och upplev Sveriges Golfkust på ett helt nytt sätt!