Turistinformation i Olofström, Blekinge

Turistinfo

Vill du få personlig information om evenemang, sevärdheter, vandringsleder och allt som erbjuds i Olofström? Då är du välkommen att besöka Medborgarcenter som finns i kommunhuset på Östra Storgatan 5. Här finns även möjlighet att låna en dator med tillgång till internet och det finns trådlöst wi-fi att koppla upp sig mot på plats. Här kan du också hämta informationsmaterial, broschyrer  och blanketter. På Medborgarcenter finns även hittegodsavdelning och det finns möjlighet att få hjälp med samhälls- och kommunvägledning inom olika områden.

 

Öppettider

(med reservation)

07.30-16.15 måndag - torsdag

07.30-15.00 fredag

Lunchstängt 12.00-13.00.

Se de senaste uppdaterade öppettiderna här: Turistbyrån i Olofström

 

 

Kontakta oss

Adress: Östra Storgatan 5, Olofström

Tel: 0454-93100

Mail: [email protected]

 

Kartor & Broschyrer

Ladda ner digitalt eller hämta materialet på någon av våra infopoints. Årets broschyr om Olofström ger dig en smakbit av allt som man kan uppleva runt Olofström.

olofström

 

 

Uppleva & göra

Vill du veta mer vad som finns att uppleva och göra, eller vad du kan ställa frågor om? Gå till hemsidan för Olofströms kommun - Uppleva & göra

 

infopoint

InfoPoints

Vad är en InfoPoint? Det är en bemannand turistserviceplats som är utmärt med det vitgröna InfoPoint-märket. Det kan vara ett boende, en restaurang, en butik eller annan anläggning som kan ge dig turistinformation om Olofström.

Här hittar du Olofströms InfoPoints:

ICA Maxi Olofström

Gulf i Olofström

First Hotel Olofström

Halens camping

Harasjömåla Fiskecamp