ARK56 - Älska vår

Samla märken under ÄlskaVår

Upptäck hela #ÄlskaVår-programmet bekvämt och utan att ständigt behöva lita på din mobil! Vid varje aktivitetsplats väntar broschyrer på dig, fyllda med allt du behöver veta för att fullt ut njuta av vårt evenemang. För de tillfällen du föredrar att ha informationen i handen, erbjuder vi dig möjligheten att enkelt ladda ner och skriva ut programmet direkt från vår webbplats.

 

 

#ÄlskaVår är belönande

  • Efter varje aktivitet du deltar i, belönas du med ett märke.
  • Detta märke ger dig något litet extra hos de restauranger och caféer som är med under #ÄlskaVår.
     
  • För att ta del av dessa erbjudanden, behöver du bara visa upp din broschyr med de välplacerade märkena vid beställning
  • Din deltagarbroschyr blir inte bara ett bevis på dina äventyr under #ÄlskaVår utan också en biljett.
     

Ta del av #ÄlskaVår på ditt sätt – med eller utan digital hjälp.

Vinn fina priser

Samla tre eller fler märken i din folder och lås upp din chans att vinna fantastiska priser! Varje märke ökar din möjlighet att stå som en av de lyckliga vinnarna i vår spännande utlottning.

Missa inte denna unika möjlighet att göra ditt ÄlskaVår-äventyr ännu mer minnesvärt!

Tävlingsregler

Här är din chans att vinna storslaget!

Oavsett hur många event du deltagit i eller hur många märken du samlat, dock minst 3 märken, har du möjligheten att delta i tävlingen en gång. Så här gör du för att vara med och tävla:

  • Fånga ditt äventyr! Ta en bild av din folder med dina samlade märken som bevis på ditt deltagande.
  • Skicka in för vinst - Mejla din bild tillsammans med ditt fullständiga namn och kontaktinformation till team@ark56.se senast den 6 maj.

Så enkelt är det!

Juryn som avgör består av dedikerade medarbetare från Blekinge Arkipelag och Visit Blekinge, som med spänning väntar på att få se dina upplevelser.

De tre triumferande deltagarna kommer att hyllas i våra digitala kanaler. Genom att delta i tävlingen accepterar du att ditt namn kan bli offentliggjort som en del av vårt firande av vinnarna.

Fånga möjligheten att bli en av de lyckliga vinnarna! Ditt ÄlskaVår-äventyr kan leda dig till mer än bara minnen – fantastiska priser väntar.

 

Tillväxtverket

 

Blekinge Arkipelag