#stayinblekinge

HEMESTERGUIDEN

sommaren 2021

Sölvesborgsbron

Upptäck ditt Blekinge

Var lite närsynt i sommar

 

Vi vet, det är lätt att bli hemmablind. Även om du bor i underbara Blekinge. Lätt att leta efter nya upplevelser och tjusas av vyer längre bort. Men varför inte vara lite närsynt i sommar? Stanna hemma i Blekinge och kika runt knuten eller ta dig till andra änden av länet.

Det har aldrig passat så bra som nu att semestra “himmavid” och därför har vi tagit fram en hemesterguide som ger dig tips och inspiration för att upptäcka ditt Blekinge. Besök det lilla sommarcaféet eller galleriet som du hört så mycket gott om. Ta dig till skärgårdsön som din kompis höjt till skyarna eller bestäm dig för att ta minst ett dopp i varje kommun. Låt 2021 bli året då det faktiskt blir av, vi vågar lova att du inte blir besviken. 

Vilken del är du mest nyfiken på? Öster, väster eller mittemellan? Avstånden är korta så du hinner med allt – om du vill. Du har väl hört att både Sölvesborg och Karlskrona hamnade på topp fem när Reseguiden korade Sveriges bästa sommarstäder 2021? Det är något att vara stolt över och kanske kika närmare på. Håll dig här hemma och tagga gärna dina upplevelser med #stayinblekinge om du delar minnena du skapar i sociala medier.

Din hemester i Blekinge har potential att bli din bästa sommar på bra länge.  

 

Tagga & Dela
Om du vill dela sommarens upplevelser med oss
#visitblekinge  #stayinblekinge