Barnens Gård

  • http://www.barnensgard.se
  • Barnens Gård - - Lyckeby
  • 12 maj - 2 september. Stängt midsommarafton.
  • 12 maj - 1 juni: 90:- per person
    2 juni-2 sept 150 :-
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Ett besök på Barnens Gård är ett roligt heldagsäventyr för hela familjen. Här finns Vattenlandet med många attraktioner och Leklandet som är perfekt för bus och hopp. På Barnens Gård finns också djur som alla barn får klappa och hjälpa till att ta hand om.

Beskrivning

På Barnens Gård kan du prova på bondgårdslivet och hjälp djurskötarna att mata och ta hand om våra söta smådjur. Vill du följa med bonden ut till tjuren och korna i hagen sitter du på första parket i hölasset bakom traktorn.

Hopp och lek
Leklandet på Barnens Gård är ett paradis för barn som gillar fart och fläkt. Här är det upp och ner och ner och upp som gäller. Från morgon till kväll.
Ta plats bakom ratten i våra elbilar och kör en sväng. Bli bäst på att kasta ägg eller utmana en kompis i kuddkrig. I klätterbanan gäller det att balansera, klättra och ta dig fram och om du ramlar väntar en mjuk kudde på att ta emot.

Vattenland
Barnens Gårds vattenland har vildfors, strömkanal, lianer och rutschkanor.
För de allra modigaste finns en 120 meter lång virvlande vattenrutschkana där två personer kan åka tillsammans i gummiringar.
Vattenrutschbanan Masken bjuder på fart och spänning och är en lagom utmaning för de mindre barnen.
Bubblan är en ö i den grunda delen av bassängen. Låt klättersugna barn kämpa sig upp mot toppen för att sedan kana ner i vattnet. Det är bubblande skoj!
Mitt i vattenlandet finns solön, en skön oas med solstolar för föräldrarna. här kan de sitta och njuta samtidigt som de har uppsikt över barnen.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)