Youtube video image

Hällevik Tradjazz Festival

6-9 augusti 2020

 

Hällevik Tradjazzfestival i Sölvesborg
Time to spread the love for the jazz music!

Festivalpass

Hällevik Tradjazzfestivalpass kostar 300 kr per person. Passet ger tillgång till samtliga fem scener och musikuppträdanden under hela festivalen. Barn under 16 år har fri entré.

Intäkterna från festivalpassen är den enskilt viktigaste inkomstkällan att driva och utveckla festivalen vidare.

 

Här kan du köpa festivalpasset:

Entrén vid Festivaltältet, Festivalshopen och Fiskemuseet.

Läs mer på - jazzen.nu

 Om Festivalen 

Varje sommar förvandlas det pittoreska fiskeläget i Hällevik till en kokande kittel av jazzmusik och härligt glada människor. Den återkommande festivalen har utvecklats till en lika självklar tradition som midsommarfirandet. Lyssna till hela 20 jazzband som intar 5 olika scener, alla inom ett bekvämt gångavstånd i Hällevik.

 

Sveriges trevligaste jazzfestival!

Fantastiska musiker från hela Europa står i kö för att komma till jazzfestivalen, det gör utbudet extra attraktivt. Över 10 000 - 15 000 människor kommer till Hällevik för att njuta av musiken och må bra. Tack vare att festivalen är så öppen och tillgänglig har den utvecklats till en av de viktigaste introduktionerna till jazzmusik för många människor. Så kom och njut av de sköna tonerna, den fantastiska miljön och den goda stämningen i en oslagbar inramning på Listerlandet i Blekinge.

Hällevik Tradjazzfestival, Blekinge
Magical music moments that will last forever.

Välkommen till Hällevik!

Tips på det bästa sättet att ta sig till Hälleviks Tradjazzfestival

 

Med buss
Ett enkelt och bra sätt att ta sig till och från Hällevik Tradjazzfestival är med buss. Läs mer på Blekingetrafikens hemsida www.blekingetrafiken.se.

Med bil
Det finns särskilt anvisade parkeringsplatser i Hällevik. Vi är tacksamma om ni utnyttjar dessa så långt det är möjligt. I övrigt finns naturligtvis möjlighet att parkera efter normalt förnuft lite varstans i byn. Vissa gator och områden kommer dock som vanligt att vara avspärrade. Vi ber er därför att respektera dessa avspärrningar. Dessa är gjorde för att underlätta för gående, men också för att transporter till och från våra scener ska kunna fungera smärtfritt.