Youtube video image

Upplev jazzmagi på

Hällevik Tradjazzfestival

10 - 13 augusti

Är du redo att uppleva en av de mest livfulla och dynamiska jazzfestivalerna i Sverige? Hällevik Tradjazzfestival är tillbaka i år och bjuder på en fantastisk line-up med internationellt erkända artister, spännande nykomlingar och Blekinges egna jazzfavoriter.

Köp ditt festivalarmband på vår Nortic-sida och förbered dig på en musikalisk resa som du sent kommer att glömma. Från Gunhild Carling & Carling Family till Mama Shakers, Renaud Crols och Kvarteret - festivalen erbjuder ett brett utbud av jazzstilar och musikaliska influenser för att tillfredsställa alla smaker.

För att få en inblick i hela lineupen, besök Jazzen.nu för mer information.

Som en extra bonus kommer du att uppleva en unik och speciell stämning som bara kan hittas i hamnstråket på Hällevik. Medan du tar in jazzmusiken kan du njuta av den fantastiska utsikten över havet och de pittoreska båtarna i hamnen.

Så varför inte ta chansen och uppleva en av de mest spännande jazzfestivalerna i Sverige? Köp ditt festivalarmband nu och gör dig redo för en magisk upplevelse!

Festivalarmband

 


 

Pia Carlström är också konstnären bakom årets festivalaffisch och hennes konstverk fångar den unika stämningen och energin som denna festival utstrålar.

 

Hällevik Tradjazzfestival - Årets Festivalaffisch 2023


 

Prenumerera på Hällevik Tradjazzfestivals nyhetsbrev, besök festivalens sociala mediekanaler som du hittar på jazzen.nu och sprid ordet till dina jazzälskande vänner och familjemedlemmar. Vi ses på Hällevik Tradjazzfestival i augusti!