Wetlandi - kanotturer

Kanotturer i Ivösjöns ö-värld och Holjeån!

Beskrivning

Wetlandi ligger vid Ivösjön i Axeltorp strax norr om Sölvesborg. Här paddlar man ut på upptäcksfärd i Ivösjöns arkipelag eller längs Holjeån med dess lummiga omgivningar. Ivösjön är Skånes största och vackraste sjö och bjuder på många spännande öar och holmar att utforska. Upplev stillheten och platser i skog och mark, ett rikt fågelliv och goda fiskevatten. Kanske hittar ni en egen badvik där ni kan njuta och picknick, sol och bad. Varför inte stanna och ha ert läger här och leva som Robinson för en natt?

Runt sjön finns dessutom flera olika naturleder som även ger möjlighet till att vandra och cykla. Ledbeskrivningar och kartor finns att tillgå och dessa går även att ladda ner för att ni enkelt ska kunna planera ert besök här.

Kör ni inte bil är det ändå enkelt att ta sig till Wetlandi från Sölvesborg. Ta bara buss nr 561 mot Olofström och stig av vid Axeltorp. Gå över vägen och ni är framme.

Från Sölvesborg kan ni även cykla. Följ bara Banvallsleden mot Olofström. Här cyklar ni på en gammal banvall förbi både vackra betesängar, bokskogar och genom en järnvägstunnel innan ni når Wetlandi och Ivösjön.

Grillkåta finns att hyra - en mysig upplevelse under hela året.

För grupper ordnas arrangemang eller färdiga paket som ni hittar på hemsidan.

För aktuella öppettider besök gärna vår hemsida www.wetlandi.se

Besöksadress i Axeltorp:
Olofströmsvägen 177-11
295 94 Näsum

Innehar F-skattesedel
Organisationsnummer: 559041-8025

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)