Vinprovning på Restaurang Havsviken

Höstens andra provning genomförs av Lars Nielsen den 1 oktober. Prisvärda och intressanta viner presenteras till en höstinspirerande trerätters meny.

Beskrivning

Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri.

MENY
Välkomstdrink
Förrätt: Tre toasts, en saint agurtoast med tomatmarmerlad, en med halstrad ryggbiff med pesto på pumpakärnor samt en toast med ungsbakad lax med dill och en citruskräm.
Varmrätt: Rostbiffslock på kalv serveras med palsternackspuré, potatisterrin, kantarellsås samt
höstens rotfrukter.
Dessert: Chokladmousse med hallonsorbet. Serveras med kaffe/te.
Endast 585:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.
Anmälan genom mail till [email protected]
Om ni har svårt att ta er till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast plats om ni föranmält till [email protected]
Hemresa sker på egen försorg.
Mycket välkomna!

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)