Utställning - Art at camping

Konst- och hantverksrelaterade utställningar i Långasjönäs.

Beskrivning

Van Jepp anordnar tillsammans med Långasjönäs Camping & Stugby flera konst- och hantverksrelaterade utställningar i sin Pop-up butik från 1 april till sista september 2022.
Under perioderna 1/4 - 31/5 & 1/8 - 30/9 deltar 14 lokala konstnärer med målningar och skulpturer och under juni och juli är det 9 personer från textillinjen på Blekinge folkhögskola som använder Van Jepps tyger i ett projekt som ställer ut.
Till projektet tillsammans med Blekinge folkhögskola ska Van Jepp samarbeta med Fotograf Cecilia Jägenmark för att ta bilder av deltagarnas alster. Dessa bilder kommer att visas i galleriet tillsammans med några av de färdiga sömnadsverken.

Förutom att besöka Pop-up butiken och galleriet kan man även njuta av en god fika, paddla, bada, spela minigolf, vandra, mm i området.
Öppettiderna för butiken och galleriet är desamma som campingens reception.

Van Jepp tillverkar egna designtyger och interiörprodukter i en explosion av färger.

Våra färgstarka designtyger följer inga trender men utgår från ett konstnärligt samarbete mellan Karel och Helena.
Van Jepps bildspråk utgår alltid från en specifik del av den mänskliga kroppen, ett naturelement eller en detalj av arkitekturell design.

Van Jepp grundades i juni 2013 av Helena Jeppsson från Sverige och Karel Vanrietvelde från Belgien. Paret träffades 2011 i Sverige under 21st World Scout Jamboree i Rinkaby, Skåne och från det mötet spirar inte bara kärleken utan även kreativiteten. Basen till Van Jepp är ett bildbibliotek grundat 1997 av Karel som fram till Van Jepps start bara har använts till hans konst.

Van Jepp är ett företag som vill vara i framkant när det gäller hållbarhet. Därför arbetar de med företag inom EU som tänker på samma sätt. En Van Jepp-produkt är tillverkad av så hållbara material som möjligt som samtidigt ger en kvalitativ produkt. En stor del av interiörprodukterna är handgjorda av Helena och Karel.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)