Hällevik

Jazz i #blekinge #visitblekinge

Björketorps Gård

Björketorps gård #blekinge #visitblekinge

Grattis till vinsten!

Här är vinnarna i Visit Blekinge sommartävling på Instagram. Stort grattis till er som vunnit och tack till alla er som varit med och tävlat! Se första-, andra- och tredjeplatsens bidrag här:

Film: @solannika #listerlandet #sölvesborg

 

1:a pris

Vinnaren i årets Instagramtävling för sommarens bästa Blekingeklipp är @solannika. Grattis till förstaplatsen och priset från Tjärö - en övernattning för två inklusive resa tur/retur med Tjäröbåten, trerätters middag och frukost.

 

Film: @marikaottosson #ronnebyån

 

2:a pris

Grattis @marikaottosson till en välförtjänt andraplats och priset från Barnens Gård - ett familjekort med 10 entréer!

 

Film: @foten #dragsöcamping

 

3:e pris

Grattis @foten26 till en tredjeplats och priset från Blekinge Museum - inträde för hela familjen med en personlig guidning.

 

Tävlingen

Dela ditt bästa Blekingefilmklipp på Instagram, max 15 sekunder, och vinn en upplevelse i Blekinge. Skriv en kommentar om var du befinner dig i Blekinge och "tagga" med @vistblekinge och #blekingewonderfulwater. Din Instagramprofil behöver vara öppen för att vi ska kunna ta del av bidraget. Tävlingen är öppen fram t.o.m. den 31 augusti 2017.

Fortsätt gärna dela din Blekingeupplevelse via Instagram - @visitblekinge med #blekingewonderfulwater och #visitblekinge!

 

 

Tillbaka till startsidan