Sölvesborgs GK

Golf ❤ Boende-paket här!

sölvesborgs_golfklubb

Lofoten, Paris & Blekinge

Blekinge rankas som den tredje bästa sommarupplevelsen enligt Golf Digest som är ett magasin för den passionerade golfaren. Välskötta, utslagsgivande och natursköna banor. Samtliga en rejäl utmaning, allt beror på hur du väljer att spela dem. Kom, spela och njut!

Sveriges Golfkust, Karlshamn

Bild: Sölvesborgs GK

 

Spela golf vid Sveriges Golfkust!

I Blekinge hittar du åtta klassiska banor med olika karaktärer. Här kan du spela på en kustbana, välja en kuperad golfbana i skogsmiljö, en öppen bana, en havsnära bana eller en bana precis vid skärgården. Alla med den gemensamma nämnaren av ekdungar och odlingsrös. Är du riktigt ambitiös hinner du prova dem alla. 

Närheten är en lyx, alla banor ligger inom en dryg timmes radie med bil. Vilka möjligheter till golfspel!

Sveriges Golfkust erbjuder tillsammans med boendeanläggningarna förmånliga erbjudanden, läs mer och boka här - Golfpaket

 

Film: Sveriges Golfkust

 

Golfdestination Blekinge

Förmånliga golfpass - Guld, Silver & Brons

Är du nyfiken på att prova nya banor under en och samma golfresa? Varierande, utvecklade och kul! Välj mellan de olika Golfpassen som erbjuder spel på 3 banor, 5 banor och 8 banor. Passen gäller även under högsäsongen och på helgerna. Kika här:

Guldpass - 8 rundor för 1 995 kr

Rekommenderas om du stannar lite längre, bor vid golfkusten och verkligen vill testa Blekinges alla banor (greenfee-pris under 250 kr).

Silverpass - 5 rundor för 1 395 kr

Ett förmånligt erbjudande om du älskar att spela golf och vill känna på variationen av golfbanorna i Blekinge (greenfee-pris under 280 kr).

Bronspass - 3 rundor för 995 kr

Ett smart och smidigt sätt och pris för att spela några rundor golf längs Sveriges Golfkust (greenfee-pris under 340 kr).

 

Passen är personliga och gäller under 2017. Köp passen direkt på golfklubbarna i Blekinge.

 

Sölvesborgs GK

Bild: Sölvesborgs GK

 

Tillbaka till startsidan