Golfresa till Blekinge

Blekinge rankas som den tredje bästa sommarupplevelsen enligt Golf Digest som är ett magasin för den passionerade golfaren. Välskötta, utslagsgivande och natursköna banor. Samtliga en rejäl utmaning, allt beror på hur du väljer att spela dem. Kom, spela och njut!

Sveriges Golfkust, Karlshamn

Bild: Sölvesborgs GK vid kusten & Sölvesborgsbron

 

Åtta golfbanor & en timmes radie

Älskar du att spela golf och gillar att upptäcka nya banor? 

Då är verkligen tipset att komma till Blekinge. På en liten yta får du åtta möjliga banor att spela på. Kanske hittar du en favorit som du vill spela flera gånger om. En stor fördel med Blekinge är att alla banor ligger naturskönt och nära till tåg, buss och flyg, även om det är en skärgårdsbana, skogsbana eller kustbana. Dessutom har du korta avstånd till både mat och underhållning med en valfritt boende.

Checka in det aktuella bokningsläget i Blekinge här - Golfbanor i Blekinge

De åtta golfbanorna ingår i Sveriges Golfkust och har tillsammans tagit fram fina golferbjudande till dig, kika här - Golfpaket- & resor

 

Läs om magasinet  Golf Digest  
 
 
 
 

Film: Sveriges Golfkust

 

Golfdestination Blekinge

Förmånliga golfpass, framtagna för dig!  - Guld, Silver & Brons

Är du nyfiken på att prova nya banor under en och samma golfresa? Varierande, utvecklade och kul! Välj mellan de olika Golfpassen som erbjuder spel på 3 banor, 5 banor och 8 banor. Passen gäller även under högsäsongen och på helgerna. Kika här:

Guldpass - 8 rundor för 1 995 kr

Rekommenderas om du stannar lite längre, bor vid golfkusten och verkligen vill testa Blekinges alla banor (greenfee-pris under 250 kr).

Silverpass - 5 rundor för 1 395 kr

Ett förmånligt erbjudande om du älskar att spela golf och vill känna på variationen av golfbanorna i Blekinge (greenfee-pris under 280 kr).

Bronspass - 3 rundor för 995 kr

Ett smart och smidigt sätt och pris för att spela några rundor golf längs Sveriges Golfkust (greenfee-pris under 340 kr).

 

Passen är personliga och gäller under 2017. Köp passen direkt på golfklubbarna i Blekinge.

 

Sölvesborgs GK

Bild: Sölvesborgs GK, där du även kan spela Padeltennis på anläggningen.

 

 

Tillbaka till startsidan