Affärsresor med TM styrning

eXcits worldwide AB är den personliga resebyrån som levererar "det lilla extra", skapar mervärde och exklusivitet för dig och ditt företag. Fokus ligger på att erbjuda ett helhetskoncept för ditt företag där Travel Management är nyckelbegreppet.

eXcits Worldwide AB

Bild: Röda mattan för dig & ditt företag - eXcits Worldwide AB

 

Affärsresor

eXcits resekonsulter har alla kombinationen av unika kompetenser, ett stort engagemang och en mycket lång erfarenhet av affärsresor för många olika branscher, såväl nationellt som internationellt. Hög personlig service och tillgänglighet är en självklarhet. Ditt företags affärsresor hanteras utifrån dina krav och önskemål om pris, komfort och flexibilitet. eXits tar ansvar för hela ditt företags affärsresande både före, under och efter resan.

Gör det enkelt, använd er tid till era affärer och låt eXcits ta hand om era resor, utan onödigt krångel.

Smarta betalningslösningar

Med eXcits får du smarta betalningslösningar som förenklar din administration, förlänger din kredittid. Dessutom ingår det kostnadsfritt tilläggsförsäkringar som är anpassade för affärsresor.

 

Film: eXcits Worldwide AB

 

Grupp, event & konferens

eXcits worldwide arbetar med alla typer av affärsmöten, konferenser, event och nätverksmingel. eXcits gruppteam har en lång erfarenhet av att arrangera dessa typer av resor och vi samarbetar med ledande leverantörer i Sverige och internationellt.

Optimalt & kostnadseffektivt

Du får hjälp med spännande och flexibla lösningar för evenemang och konferenser. Har du redan en idé om vad du skulle vilja genomföra? eXcits säkerställer kostnadseffektiva lösningar på ett optimalt sätt för dig och ditt företag.

- Vi får det att hända, utmana oss!

 

eXcits Worldwide AB

Bild: Nationella & nternationella lösningar - eXcits Worldwide AB

 

On Tour

Entertainment 

En unik lösning för filproduktionsbolag, skådespelare, television och kabelföretag. Music Studio- och Film Festival-organisatörer. eXcits har konceptet och åstadkommer innovativa lösningar.

Som dedikerad affärsresebyrå erbjuder eXcits upp till 20% rabatt med utvalda flygbolag och biljetter till Entertainmentbranschen för både nationella och internationella projekt.

Marine & Off Shore

eXcits har unika avtal för flygresor och förmånligare priser för dig som jobbar inom Marine & Off Shore. Det gäller sjömän, offshore, riggarbetare och havsbaserade vindkraftsarbetare som reser till och från aktiv tjänst. Det är en unik tjänst som bara utvalda resebyråer har.

Unika & tillgängliga

- med nyckellösningar

✔ Hög kompetens

✔ Personlig service

✔ 24 h tillgänglighet

✔ Förmånliga avtalspriser

✔ Helhetskoncept

✔ Flexibilitet

Kontakt

+46 (0) 456-44 19 70 | [email protected]

24-timmarsservice utanför kontorstid där du kan få hjälp med dina bokningar och ärende under helger, röda dagar och dygnet runt. Journumret är +46 (0) 456-44 19 72.

 

Tillbaka till startsidan