Susanne Demåne

  • Ronneby
  • http://www.demone.se
  • Edestadsvägen 49 - 372 95 - Johannishus
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Susanne Demåne, konstnär i Edestad Johannishus, Ronneby. I gamla skolan i Edestad där hon har sin studio och atelje kan du beskåda hennes måleri, skulpturer, konst, prinsessor, honjävlar, änglar och emaljer.

Beskrivning

Missa inte när hon skapar sina prinsessor med motorsåg. I trädgården kan du uppleva skulpturparken, riduppvisningar och frihetsdressyr. Susannes hästar Cobus, Didrik och Triton är av raserna frieser och knabstrupper. I det gamla kyrkhuset kan du beställa fika. Vill du göra en teambuildangaktivitet erbjuder Susanne Demåne inspirationsdagar och målerikurser. Självklart finns hon representerad på Konstrundan i Blekinge, i maj varje år.

Susanne Demåne hälsar välkommen in i hennes värld! 1998 började hon sin resa med ett förfallet och tomt gammalt skolhus i Edestad. Idag är det ett komplett besöksmål med konst, trädgård, konsthall, café, återkommande evenemang och hästshower.

Susanne är mest känd för sina skulpturer i trä, skapade med hjälp av motorsåg. Skulpturer i trä och emalj på stål.
"Respekt för livet och för döden. Trädet har levt i många hundra år. Hela tiden har hon stått där inne. Och väntat på sitt liv. Nu finns hon här!"

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)