Stugor på Tärnö

Bo i stuga på Tärnö och upplev genuin och vacker skärgårdsidyll.

Beskrivning

Destination Tärnö erbjuder övernattningar i olika former och prisklasser. Denna vackra skärgårdsidyll ger dig en unik upplevelse av en fantastisk skärgårdsnatur. Konceptet bygger på hållbar turism. Idag finns ett stort intresse och medvetenhet för miljö, närproducerade produkter och hållbarhet, vilket bidrar till ett mer ansvarsfullt turistande. En självklar hygienfaktor som genomsyrar hela Destination Tärnös verksamhet.

Tärnö är en ö belägen i det yttersta havsbandet och är den största av öarna i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn. Från öns högsta punkt, Drakaberget, kan man se mer än halva Blekinges kust och de urholkningar i berget som öns invånare i äldre tider trodde var märken efter en drake som bodde där. Ön, som även är ett naturreservat, trafikeras sommartid av reguljära båtturer från Karlshamn och Matvik. Ön erbjuder fina möjligheter till vandring och bad. Här finns också Sveriges äldsta träfyr som ännu är i drift.

Passa på att verkligen uppleva skärgårdslivet runt Tärnö med en härlig tur i en roddbåt, eller varför inte testa att hyra en fiskekajak.

Information om stugorna på Tärnö:

Karl-Oskars stugor
Fyra compact-living stugor som ligger intill Postbryggan där färjelinjen angör. Alla sjöstugor har havsutsikt och är inredda på två olika sätt. I två stugor finns det två våningssängar med fyra enkelsängar (nr 1 och 4) och i två stugor finns det två våningssängar med dubbelsängar storlek 180 och 140 cm (nr 2 och 3). Varje stuga är utrustad med ett pentry med kylskåp och spishäll. Egen WC och dusch i separat byggnad i nära anslutning till stugorna.
Rum: 1 + pentry. Yta: 10 m2. I stuga nummer 1 är det tillåtet med husdjur.

Tärnö erbjuder även boende i lägenhet och glamping, se hemsida för mer information.
För information och bokning kontakta Destination Tärnö eller se hemsida.

Egenskaper

  • Barn & Familj
  • Naturnära
  • Vid kusten
  • Avkoppling
  • Romantiskt

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)