Spela golf

Att spela golf är både nervkittlande och roligt. Tänk så många känslor som kan framkallas under en och samma golfrunda. Vissa hål framkallar självförtroendet, medan andra kan göra dig både nervös och spänd. Oavsett dagsformen, första utslaget eller väderförhållandet kan du utveckla ditt spel i Blekinge. Här finns nämligen åtta golfbanor som alla varierar i karaktär och hur du behöver lägga upp din spelstrategi. Boka din golfresa till Blekinge. Det kommer bli din bästa golfsommar någonsin! 

 

Golfresa

Blekinge är en riktig uppstickare som golfdestination och kallas för Sveriges Golfkust. Här finns fina utmaningar för både amatör och proffs. Banorna ligger tätt och naturskönt, nära till boende och sevärdheter. Alla golfklubbar samarbetar och har satt samman fina golfpaket till dig, kika här:

  • Bronspass:   899:- / 3 golfrundor
  • Silverpass: 1295:- / 5 golfrundor
  • Guldpass:  1992:- / 8 golfrundor

 

Boendepaket

Blekinges hotell har tagit fram förmånliga boendepaket tillsammans med golfklubbarna. Det är ett erbjudande med två övernattningar och två greenfee på valfria golfbanor. Välj mellan åtta 18-hålsbanor. Har du med någon som inte har grönt kort finns även en 12-hålsbana och flera Pay & Play-banor.

 

Sölvesborgs GK 

Årets golfklubb ligger i Blekinge! Utnämningen är gjord av Golfjournalisterna. Det är Sölvesborgs golfklubb som erbjuder en multifunktionell idrottsarena med fokus på golfen. Banan ligger vackert alldeles intill Sölvesborgsviken och Sölvesborgsbron. Här erbjuds fina träningsmöjligheter med övningsgreener, äventyrsgolf och en padeltennisbana. Det finns en välbesökt restaurang, stugboende, husbil- och husvagnsparkering. Grattis till dig som är golfspelare och välkommen att prova golfbanan!

Blekinge - Sölvesborgs Golfklubb

Golfpaket & erbjudande

Bästa pris för en maximal golfupplevelse i Blekinge, boka ditt golfpaket här: