Spela golf

Att spela golf i Blekinge är suveränt. Här ligger nämligen hela åtta golfbanor inom en timmes radie med bil. Alla med varierande utmaningar och svårigheter, i vacker och naturskön miljö. Boka din golfresa till Blekinge redan nu, det kommer bli riktigt kul!

 

Golfresa

Blekinge är en uppstickare bland golfdestinationer och kallas för Sveriges Golfkust. De åtta olika golfbanorna bjuder på spännande upplevelser både för amatör som proffs och ligger nära både boende som sevärdheter. Tillsammans har Blekinges golfklubbar satt samman förmånliga golfpaket för att du ska få en riktigt bra golfupplevlese i Blekinge. Kika här:

  • Bronspass:   899:- / 3 golfrundor
  • Silverpass: 1295:- / 5 golfrundor
  • Guldpass:  1992:- / 8 golfrundor

 

Boendepaket

Blekinges hotell har tagit fram förmånliga boendepaket tillsammans med golfklubbarna. Det är ett erbjudande med två övernattningar och två greenfee på valfria golfbanor. Välj mellan åtta 18-hålsbanor. Har du med någon som inte har grönt kort finns även en 12-hålsbana och flera Pay & Play-banor.

 

Sölvesborgs GK 

Årets golfklubb ligger i Blekinge! Utnämningen är gjord av Golfjournalisterna. Det är Sölvesborgs golfklubb som erbjuder en multifunktionell idrottsarena med fokus på golfen. Banan ligger vackert alldeles intill Sölvesborgsviken och Sölvesborgsbron. Här erbjuds fina träningsmöjligheter med övningsgreener, äventyrsgolf och en padeltennisbana. Det finns en välbesökt restaurang, stugboende, husbil- och husvagnsparkering. Grattis till dig som är golfspelare och välkommen att prova golfbanan!

Blekinge - Sölvesborgs Golfklubb

Golfpaket & erbjudande

Bästa pris för en maximal golfupplevelse i Blekinge, boka ditt golfpaket här:

No products found