Skärva Herrgård - vid havet

Bo på en magisk 200 år gammal herrgård beläget med utsikt över Blekinge skärgård. Med sitt natursköna läge, omringat av naturreservat brukas Herrgården numera till seminarium, bed and breakfast och evenemang.

Beskrivning

Skärva Herrgård, en gång den kände skeppsbyggaren Admiral Chapmans sommmarhus. Herrgården tillhör världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och ligger 7 kilometer utanför just denna stad. Våra gäster kan ströva i den engelska parken, vandra i det vackra naturreservatet, ta en cykeltur med våra mountain-bikes eller upptäcka skärgården vattenvägen med våra kajaker. Efteråt kan det vara härlgt att slappna av i bastun eller ta ett dopp från det gamla badhuset.

Herrgården har totalt 25 sängar i 13 rum. Med två separata kök vardagsrum och delade badrum är det perfekt för grupper att hyra hela eller delar av huset. Olika seminarierum erbjuder plats för möten och konferenser för 2-50 deltagare.

Under sommaren bjuder vi våra gäster att delta i olika evenemang som Yoga, konstutsällningar, konserter, Aikido, Tango mm. Kupolsalen, vårt största rum är dessutom utmärkt för allt från födelsedagskalas till musikfestivaler.

Rummen kan hyras antingen som enkelrum eller dubbelrum, alla har delat badrum (vi har 3 badrum och 1 toalett). Inkluderat i priset är sängkläder och handdukar, frukost är inte inkluderat. Önskar ni boka frukost, lunch eller kvällsmat var vänlig kontakta oss via vår e-post (minimum 6 personer).

För tillfället får den här vackra gammla byggnaden ett litet ansiktslyft. Därför kan det förekomma en del renoveringsarbete under dagtid på vissa ställen.

Egenskaper

  • Vid kusten
  • Naturnära
  • Skogsmiljö

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)