Skärgårdskraft - Tjurkö

Konst och Hantverkare som på sommaren har utställning och försäljning samt sköter stenhuggerimuseum på Tjurkö, Karlskrona

Beskrivning

Skärgårdskraft är en konst- och hantverksförening som bedriver sin verksamhet i Restaurationshuset på Tjurkö i den vackra skärgården utanför Karlskrona i Blekinge.
I Restaurationshuset finns åtta rum där medlemmarnas konst och hantverk ställs ut. I några av rummen inreds och byggs det miljöer med hjälp av möbler från Rödeby Antik och egna alster. Andra rum får mera fungera som galleri för medlemmarna. Olika möbler och konst- och hantverk från år till år gör att de olika rummen förändras hela tiden, och ingen säsong blir den andra lik. Allt som är prismärkt i utställningen är också till salu
 
Program sommaren 2019:
22 juni kl. 10.30 - Vernissage på Skärgårdskraft då vi öppnar för säsongen. De flesta hantverkare och konstnärer finns på plats.
3 juli kl. 18.30 - Mazettis skrönor – Kåseri av och med Katarina Mazetti.
21 juli kl - Hantverksdag.
Kl 10.30 - Vernissage – Ny gästutställare Sara Porle.
Kl. 14.00-18.00 - Konstnärer och hantverkare är på plats och visar sin veksamhet.
23 juli kl. 16.00 - Engångsorkestern med Katarina Mazetti & co

Efter en rundvandring både ute och inne smakar det bra med kaffe och hembakta kakor från serveringen. Man kan välja att sitta ute eller inne i stora salen. Gärna föranmälan vid större sällskap.


Öppettider dagligen kl. 10.30 - 18.00

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)