Serini’s Restaurang & Bar

Varmt välkommen till vår restaurang och café. Vi finns i en mysig miljö och serverar välsmakande mat och fika till överkomligt pris. Njut av en caesarsallad och ett glas vin på vår innergård eller fika på våra spännande pinnvåfflor. Vi erbjuder avhämtning på hela vår meny.

Beskrivning

Vårt mål är att alla ska känna sig lika välkomna och erbjuder bland annat nästan hela vår meny som gluten- och laktosfri. Vi har även veganska alternativ. Även pinnvåfflorna går att få som gluten-, laktos- och äggfria.

Vi har fullständiga rättigheter och serverar hela vår meny under våra öppettider vilket gör att du kan ta en kall öl till maten även på eftermiddagen. Vi har gott om alkoholfria alternativ, även alkoholfri öl, vin och bubbel.

För att våra gäster ska känna sig trygga finns handsprit på plats som alla kan använda och livsmedelsinspektören har godkänt våra lokaler även avseende avstånd och bordsplacering.

Hos oss sitter du inne i helt nyrenoverade lokaler, ute under tak med möjlighet till infravärme eller på vår innergård under bar himmel.

Vår meny skiftar löpande men innehåller en variation av maträtter för alla smaker. Håll utkik på vår facebooksida www.facebook.com/serinisrestaurang efter våra temakvällar också. Då lagar vi mat ute på stora stekhällar bland annat.

Öppettider
Söndag-Torsdag kl 13-22
Fredag-Lördag kl 13-01

Pinnvåfflorna serveras dagligen kl 13-17.

Vid större sällskap bokar man med fördel bord på 0760-393640 eller mail restaurang@serinis.se

Vi erbjuder fri parkering och fritt wi-fi. Vi ligger naturskönt och man kan med fördel ta cykeln till oss.

På samma anläggning driver vi även 4hearts bed & breakfast som erbjuder fräscha rum till bra pris samt en vindslägenhet med 6 bäddar för uthyrning.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)