Post Residence Club - Musik i Nötabråne

Gratis konsert på Mormors Bakeri.

Beskrivning

Musik i Nötabråne den 29 juni kl 18.00-20.00 med Post Residence Club (PRC) & guest singer Maria Högfors.
Denna föreställning är en del av "Musik i Nötabråne" konsertserie som skapades av Mormors Bakeri och Studiefrämjandet Sydost. Syftet är att stödja kultur och unga konstnärer i Blekinge genom att ge dem ett utrymme att utföra för en levande publik.

Konserterna är gratis. Mer information finns via länkar nedan.

Bandet består av heter Patrik Håkansson, trummor, Jesper Nilsson gitarr, Mats Berntsson, klaviatur alla tre från Karlshamn. Boje Andreasson, bas och Anders Gustafsson, gitarr och sång, båda från Hasslö i Karlskrona. Vid några tillfällen har Maria Högfors förstärkt bandet med sång.

Bandnamnet kommer från en av deras låtar som heter just så och handlar om ett gammalt slitet hotell i San Francisco. De spelar i stort sett bara egna låtar med text på svenska. Rötterna kan nog härledas till pop och blues från 60-talet, men som moderna människor med stort musikintresse finns självklart andra influenser. Vid något tillfälle har någon sagt att de låter lite som Pugh Rogefeldt eller Nationalteatern. Troligtvis mer kopplingar till det brittiska bandet som slog världen med häpnad på 60-talet. Texterna handlar om stort och smått i vardagen, någon låt om vackra sommardagar och någon annan om den hotande klimatförändringen.

Arrangör: Mormors Bakeri och Studiefrämjandet Sydost

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)