Peter Jöback

Konsert under Bryggfesten i Karlshamn som arrangeras i samband med Östersjöfestivalen.

Beskrivning

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna i Sverige och han kommer till Karlshamn, och den helt nya Bryggfesten, den 21 juli (vecka 29 i samband med Östersjöfestivalen). Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turné har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I helgen gjorde han en fin sorti från fyra program i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar; den avslutande ”Elvis, Einstein och jag” kan även ge en blinkning till sommarturnéns grafiska inramning. De övriga tolkningarna; ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar.

2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det Peter och musiken i centrum på scener runt om i sommar-Sverige.

Peter Jöback är den första artisten som presenteras till det helt nya evenemanget Bryggfesten, som är en del av Östersjöfestivalen i Karlshamn vecka 29. Under två dagar, 20 och 21 juli, förvandlas 7 000 kvadratmeter parkering nere vid vattnet och Pirenområdet till en kokande festival med musik, mat och mingel.

Biljettpris: 505 kr
Biljetter går att köpa på Lundins Bokhandel och via nortic.se (se bokningslänk).

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)