SPA & rekreation i Olofström

Spa & rekreation

Vildmarken och de många sjöarna ger en naturlig avkoppling. Här kan du andas in skogsluft, hitta lugnet och bara att blicka ut över en stilla sjö. Njut av naturens SPA och kombinera det med meditation, behandlingar och bad i badtunna. Både små och stora upplevelser ger dig möjlighet att varva ner, samla kraft och ladda ny energi. Bo alldeles intill vattnet och vandringsstråken. Varför inte plocka svamp och bär?

 

 

Avslappnande

- upplevelser, god mat & massor av kärlek

Att både vara nära naturen och involvera alla sinnen blir fina upplevelser och minnen. Fyll picknickkorgen med närodlade och egenproducerade smakupplevelser från gårdsbutikerna, ge dig ut i naturen och bara njut av utsikten. På Valhallsklippan får du en milsvid utsikt. Sätt dig ner och meditera på en sten, eller boka en helkväll med att baka surdegspizza på Röshults Vedugnsbageri. Prova Outdoor cooking tillsammans med Brokamåla Gård och addera vinprovning. Allt mitt ute i skogen med den öppna elden som värmer och försätter dig i ro och avkoppling.

 

 

 

Harmoniskt boende

Övernatta med naturen som granne. Njut av lugnet från vildmarken och dra nytta av energin från vattnet. Unna dig en kroppsbehandling, boka en yogaretreat eller ta ett avslappnande bad. I Olofström ligger Villa Andrum som är ett litet personligt retreat med prisvärda paket där både boende och behandling ingår. Ta med kompisarna på en mysig helg eller överraska din alldeles speciella kärlek. På Villa Andrum bor du vackert alldeles intill Halens strand. Boka din behandling, utöva yoga och bada i badtunna precis nere vid bryggan.

Vill du känna in en del av författarbygdens kreativa ådra kan du bo i den vackert renoverade stenladan Villa Retretti, för att sedan utöva skrivkonsten i lärarbostaden på Alltidhults Skola. Vill du bara njuta av skogens sköna sus och äta frukost vid en alldeles egen sjö? Då är det Brokamåla Gård du ska boka.

Avkopplande upplevelser

- att se & göra i Olofström

No products found

Paket & erbjudanden

- läs mer & boka här: