Nycklar till frihet

Turnétemat är Nycklar till frihet. Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi resa genom vårt eget liv med lättare bagage? Vad stärker vår tillit, vår intuitiva sida och vår känsla av samhörighet? Hur står vi stadigare i tillvarons oundvikliga stormar? Hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?

Beskrivning

Efter 16 år som buddhistmunk i både öst och väst, sitter Björn Natthiko på en veritabel skattkista av berättelser och perspektiv kring vad som verkligen är viktigt. Räkna med gott om igenkännande magskratt när han delar vad som funkat, och vad som inte funkat, för honom.
Det här är inget föredrag. Ingen föreläsning. Ingen föreställning. Det är på riktigt. Utan manus. Ingen kväll blir den andra helt lik. Har du lyssnat på Björn förut, kommer du ändå höra mycket du aldrig hört innan.

BRA ATT VETA:
- När du bokat dina biljetter; stäng inte ner sidan för snabbt, utan se till att du laddar hem PDF-biljetterna i länken och spara ner dem. Du ska även få bekräftelse/biljetter automatiskt till din mail, men ibland kan de hamna i skräpposten eller studsa pga att de uppfattas som spam.
- Om du har Swish rekommenderar vi varmt det som betalmetod, det underlättar mycket för oss.
- Platserna är onumrerade, så det gör inget om du och ditt sällskap bokar var och en för sig.

GRUPPRABATT! Vid gruppbokning (minst 8 biljetter i en och samma bokning) erhåller ni 100 kr rabatt/biljett. Ange då koden GRUPP när du bokar.

FÖRETAG! Vill ni boka som företag gäller alltid ordinarie pris (495 kr) + moms 25%. Önskar ni få biljetterna på faktura är ni välkomna att maila in beställningen och era fakturauppgifter till [email protected]


Turnéproducent och försäljningsansvarig är Banklers Byrå AB. Vid frågor kring ditt biljettköp eller liknande är du varmt välkommen att maila till [email protected]
Pris: 495 kr
Under 25 eller över 65: 395 kr

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)