Musical Highlights Vol 13 - Det bästa av över 20 musikaler

  • på Karlskrona Konserthusteater
  • http://minkonsert.se/
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

För många besökare, representanter ifrån media och fans har konserten varit nummer ett i åratal. Det kan knappt blir bättre! Detta är i alla fall intrycket av de recensionerna från publiken och media efter de senaste åren. "Musical Highlights" fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikal-älskare".

Beskrivning

Endast höjdpunkterna erbjuds, för vilka man annars måste göra många och även kostsamma resor till de olika musikstäderna. Våra utmärkta engelskspråkiga sångare och sångerska, med framgångar på de stora musikal-scenerna, inspirerar i en nästan tre timmars rasande gala med sin fascinerande resa igenom musikalernas värld. Användningen av den senaste LED-tekniken stöder konserten effektivt och imponerande. Musikaliska höjdpunkter varje minut med uttrycksfulla röster och stor närvaro på scenen.

Om man gillar musikaler med alla olika musikstilar, är man på rätt ställe med "Musical Highlights" och kan se fram emot en underhållande och livlig kväll med bra röster och välkända sånger.
Tider:
Insläpp: Kl 17.30.
Spellängd: Ca 3 timmar.

För mer information vänligen besök: www.minkonsert.se

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)