Brokamåla Gård i Blekinge

Möten

- i stimulerande miljöer

 

Konferens

Ronneby Brunn och Blekinge Convention Center har kapacitet att hålla stora funktionella möten. Kongresshallen kan ta emot 2 000 gäster och kan arrangera parallella evenemang.

Hotellet är en komplett resortanläggning med SPA, varmbad, bastu och träningsmöjligheter. Det finns restaurang, bar, sportsbar, terass med utescen och äventyrsbad alldeles intill. Runt anläggningen finns den prisbelönt vackra Brunnsparken med sina slingrande promenadstråk, vattenfall och grönytor. Här finns även tennisbanor och minigolf.

Ta kontakt direkt för att få en offert, telefon 0457-750 00 eller mail [email protected]

Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center

Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center

 

Aktiviteter inom 10 minuter

- Ronneby Golfklubb

- Ronneby Horse Center

- Kulturcentrum

 

Flyg, tåg & buss

Transfer till och från Ronneby Airport tar endast 14 minuter. Reser du med tåg och buss är transfern 5 minuter.

 

 

5 unika mötesmiljöer

1. Eriksberg erbjuder en exklusiv miljö, en savann med vilda djur och mat med White Guide rennomé.

2. Brokamåla Gård ligger mitt i Sverges sydligaste vildmark och "Lake District" med prova-på-menyer, outdoor-cooking och teambuildningaktiviteter.

3. Mörrums Kronolaxfiske har Sveriges ledande sportfiskevatten där du kan boka en hel grupp att prova flugfiske eller vandra längs Laxaleden.

4. Scandic Karlskrona är en modern boendeanläggning mitt i city och Karlskrona skärgård. Hyr en båt, lyssna på liveframträdanden och gå på After Work.

5. Tjärö är en ö med maten i fokus och gott om utrymme för möten, konferenser och teamaktiviteter. WiFi-prestandan är suverän.

 

 

Idrottsdestination Blekinge

Publika och evenemang med träningsläger är något Blekinge jobbar mycket med i ett nära samarbete med SISU, idrottsföreningarna och det engagerade näringslivet. Du får hjälp att arrangera idrottsevenemanget, unika paketeringar och ett väl uppbyggt evenemangsstöd.

Blekinge är ett idrottslän med höga ambitioner att erbjuda högkvalitativa evenemang, litet som stort.

På  Blekinge Health Arena finns en komplett test- och träningsanläggning för både motionärer och elitidrottare. Här kan du och ditt team genomföra tester för både hälsa och idrottsliga prestationer, kanske inför en utmaning som maraton eller höghöjdsträning utomlands.

Boka Blekinge och utveckla dig och ditt team!

Kickoff & teambuilding

Boka din teambuildningaktivitet i Blekinge, skärgårdsliv, femkamp och prova-på. Alla aktiviteter skräddarsys efter dina behov.

Konferensrum & mötesorganisatörer

Ta hjälp av proffsen, det är både tidseffektivt och kostnadssmart.