Brokamåla Gård i Blekinge

Möten

- i nya stimulerande naturmiljöer

 

Konferens

Ronneby Brunns Hotells storsatsning på Blekinge Convention Center ger förutsättningar att hålla stora funktionella möten. Kongresshallen har en kapacitet att ta emot 2 000 gäster och kan arrangera parallella evenemang. Hotellet är en komplett resortanläggning med SPA, varmbad, bastu och träningsmöjligheter. Det finns en restaurang, bar, sportsbar, terass med utescen och ett äventyrsbad alldeles intill. Runtomkring ligger den vackra prisbelönta Brunnsparken med sina slingrande grusgångar, vattenfall och stora grönytor. Det finns även flera tennisbanor och möjlighet att spela minigolf. 

 

Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center:

Ronneby Brunn Hotell och Blekinge Convention Center

Inom 10 minuter

Från Blekinges flygplats, Ronneby Airport, är det bara 14 minuter med transfer och från Resecentrum är du framme på 5 minuter.

Unika miljöer

  1. Eriksberg har en exklusiv miljö,savann med vilda djur och upplevelsemenyer.
  2. Brokamåla Gård ligger mitt i Sveriges sydligaste vildmark och "Lake District". Här kan du beställa prova-på-menyer med champange, whiskey och choklad.
  3. Mörrums Kronolaxfiske har Sveriges ledande sportfiskevatten där du boka en hel grupp att prova flugfiska efter lax och havsöring eller vandra längs Laxaleden.
  4. Scandic i Karlskrona är en modern boendeanläggning mitt i city och Karlskrona skärgård. Hyr en båt, lyssna på liveframträdanden och gå på After Work.
  5. Tjärö bor du på en ö, maten i fokus och gott om utrymme för möten, konferens och teamaktiviteter. WiFi-prestandan är suverän.

 

Idrottsdestination

Publika evenemang & träningsläger

Blekinge är ett idrottslän med höga ambitioner och ett nära samarbete mellan SISU, idrottsföreningarna och det engagerade näringslivet. Det ger möljgheter att arrangera större idrottsevenemang med unika paketeringar och ett väl uppbyggt evenemangsstörd.

Örlogsstaden Karlskrona har dessutom utrustats med en komplett test- och träningsanläggning, Blekinge Health Arena, som är tillgänglig både för motionärer och elitidrottare. Här kan du och ditt team genomföra tester för både hälsa och idrottsliga prestationer, kanske inför en utmaning som maraton eller höghöjdsträning utomlands.

Kickoff & teambuilding

Boka din teambuildningaktivitet i Blekinge, skärgårdsliv, femkamp och prova-på. Alla aktiviteter skräddarsys efter dina behov.

Konferensrum & mötesorganisatörer

Ta hjälp av proffsen, det är både tidseffektivt och kostnadssmart.