Mörrum River Lodge

Boende och restaurang med fantastiskt läge intill Mörrumsån.

Beskrivning

Mörrum River Lodge är ett paradis vid Mörrumsån i Blekinge. Det gamla rökeriet från början av 1900-talet har renoverats och byggts om. Så mycket som möjligt av den ursprungliga arkitekturen är bevarad, känslan av att befinna sig i en historisk byggnad finns kvar. De gamla tegelväggarna är bevarade i de flesta rummen, och den väl tilltagna takhöjden ger rummen en fantastisk rymd.

Hotellet har 18 rum, varav 14 har utsikt mot Mörrumsån, och en taklägenhet på 200 kvadrat med privat terrass. För dig som vill unna dig något alldeles har finns det två sviter. Den ena sviten har en egen privat terrass ovanför ån, och den andra sviten, är belägen på suterrängplanet. På gårdssidan finns fyra enkelrum, inredda med naturmaterial och trendiga badrum.

I restaurangen Wok & Rice serveras barmeny och streetfood. Om vädret tillåter dukas såväl frukost som middag upp på terrassen med fantastisk utsikt över Mörrumsån. För mer information, till exempel öppettider och bokning, se kontaktuppgifter nedan.

Boka konferens eller event på Mörrum River Lodge. De finns två konferenslokaler. Den stora lokalen på 320 kvm tar 21-150 personer, den lilla konferenslokalen 2-20 personer. Kontakta Mörrum River Lodge för förfrågan.

För mer information och bokning, se kontaktuppgifter nedan.

Egenskaper

  • Gratis parkering
  • Naturnära
  • Handikappanpassade rum

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)