Mammabarnyoga, Babymassage

  • Pris från 150
  • Ronneby
  • 0733357540
  • Jennie@fagbergs.se
  • 895kr för hela kursen 8 gånger
    Drop in plats i mån av plats 150kr, behöver anmälas senast dagen innan.
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Mammabarnyoga med babymassage för dig och ditt barn. Lugn och inkännande yoga med fokus på att stärka din kropp och att vara i stunden med ditt barn.

Beskrivning

Lugn inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

Yogan har fokus på dig som mamma och din bebis kan vara med antingen på filten, i famnen eller sova på en filt du tar med eller i vagn/babyskydd i lokalen.

Kom som du är - utan prestation & måsten!

Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måste och prestation och bjuder in till glädjen i att ha en hel yogasemester fylld med härliga bebisar som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, mantran och rörelser för att göra detta till en mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt- alla ljud är välkomna här från både stora och små, så du behöver inte oroa dig för att din bebis ska behöva vara tyst. Här är allt okej!

Vi inleder klassen med en delning där alla har möjlighet att berätta om dagsform både fysiskt och känslomässigt. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

I denna grundkurs fokuseras på dig och din kropp, att på ett mjukt och i lugn takt bygga upp muskler i mage och bäckenbotten, vi gör också sköna stretchande och stärkande yogapositioner.
I klassen finns också några yogaövningar för din bebis. I denna kursen är även babymassage inkluderat. Klassen avslutas med avspänning och andningsövningar som du kan ha med dig i din vardag.

Välkommen att höra av dig för frågor eller anmälan på
Jennie@fagbergs.se
0733-357540

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)