Livestreamad julkonsert med Peter Jöback

  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

FÖRSTA GÅNGEN PÅ FEM ÅR - PETER JÖBACK GÖR EXKLUSIV JULKONSERT

Beskrivning

I en tid när inget är som vanligt, då firandet av våra högtider blir annorlunda kan vi ju i alla fall samlas runt musiken. Var och en för sig eller tillsammans där man bor. Det var fem år sedan Peter Jöback gjorde en julkonsert – nu är tiden inne. Man kommer kunna se konserten i hela världen.

"Ser mycket fram emot att få spela mina favorit-jullåtar för er. Ett år som varit väldigt annorlunda och tufft för många. Där vi vill förmedla hopp och kärlek tillsammans med er som tittar”

Så var med och fira Lucia med en helt exklusiv, intim julkonsert med Peter Jöback, livestreamad från anrika Baggpipe studio i Skärmarbrink. Det blir julmusik av högsta klass med Peter, musiker och stråkkvartett i en stämningsfull studio.

Låtarna på Peter Jöbacks klassiska julskiva ”Jag kommer hem igen till jul” är ständigt återkommande julfavoriter såsom ”Jul, jul strålande jul”, ”Halleluja – Decembernatt”, ”Ave Maria”, ”Snön föll” och många fler. Förra året vann hans film med samma titel publikens pris på Guldbaggegalan och ur filmen föddes ännu en klassisk låt, ”När natt flyr”.

En full TV-produktion med 8 kameror, högklassigt ljud, ljus och streamingteknik grundar för en glimrande julstämning med Peter Jöback hemma hos dig via streaming på reaktlive.com
”En stund av frid och värme som vi behöver i dessa tider”, säger Peter.
Konserten går live men kommer finnas tillgänglig att se fram till 23:59 den 13 december.
BILJETTER & INFO
Söndag 13 december kl. 18.00
Biljetter 199kr + serviceavgift bokas här: reaktlive.com och tickster.com


Tillfällen (<% occasionResult.length %>)