Långasjönäs stugby

Ett naturreservat med stugor, badplats och vandringsstigar. Detta fritidsområde är ett naturreservat ca 10 km norr om Karlshamn och ligger vid Långasjön i ett välbesökt eldorado för både våra turister och karlshamnsborna.

Beskrivning

Beskrivning av stugorna i södra stugbyn:
35 kvm stuga med storstuga med två enkelsängar och matplats. Sovalkov med två enkelsängar. Kök med spis, litet kylskåp, kallt vatten & avlopp. WC med ingång utifrån. Terrass under tak med utemöbler.

I stugorna finns husgeråd för sex personer och elvärme. Man kan vara max fem personer i stugan. För den femte personen kan man hyra en extrabädd för 100 kr/vecka i receptionen eller ta med sig madrass, täcke och kudde. Glöm inte att ta med lakan, handdukar och förbrukningsartiklar!

Servicebyggnaden:
Våra gäster i stugbyarna har tillgång till dusch och bastu i servicebyggnaden på campingen. Det finns ett skötrum, som både mamma och pappa har tillgång till. Man får ett nyckelkort vid incheckningen, som ger tillträde till anläggningen. Avgift för varmvatten 5 kr/min.

Det finns också ett antal friliggande stugor som är mycket populära. Mer information om de friliggande stugorna och Långasjönäs Camping & Stugby finns via länken nedan.

Husdjur tillåtna i stugorna. Ej rökning inomhus.

Stugorna hyrs ut veckovis under högsäsong och midsommar.

Ankomst- och avresetid
Tillträde till stugan från kl. 15. Stugan lämnas senast kl. 12 på avresedagen.

Nyckeln
I receptionen vid campingen kvitteras nyckel till stugan ut. Avsyning av stugan sker vid utcheckning. Beställ gärna denna tid redan vid incheckningen.

Städning
Stugan skall städas innan avresan. Vill man "köpa" städning kostar det 600 kr. Var vänlig informera receptionen i förväg om städning önskas! I stugan finns dammsugare

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)