Krister Classon tolkar The Beatles - FLYTTAT TILL 2021

Hyllningsturné till The Beatles på Karlshamns Stadsteater. Konserten är flyttad till hösten 2021 på grund av coronapandemin.

Beskrivning

Krister Classons Beatlesföreställning på Stadsteatern är flyttad till lördagen den 11 september kl 16.00 2021. Observera att det är en ny tid.

Biljettinformation:
Vid frågor ring 0454-52057 eller maila [email protected]
Tidigare köpt biljett gäller till det nya datumet.

Krister Classon avslutar artistkarriären med en hyllningsturné till favoritbandet The Beatles. Efter 25 slutsålda hus i höst kommer han kommer med sitt band till Karlshamn fredagen den 12 september kl 16.00. Krister Classon med band tolkar The Beatles i två akter.

Kristers egna ord - ​56 års längtan är över:
Den 30 oktober 1963 fick jag titta på ett TV-program som hette Drop In. Jag fyllde 8 år i december det året och detta är ett av få minnen jag har från min barndom. Vi hade ingen TV men farfar och farmor hade. Där står de plötsligt, i farfar och farmors TV 4 långhåriga killar i fina kostymer och sjunger 4 låtar jag aldrig hört och aldrig kom att glömma. Sen den dagen har jag längtat efter att få hylla ​ The Beatles ​ , men många roliga projekt har kommit emellan under åren. 5 år som dansbandsmusiker, 20 år som komiker i duon ​ Stefan & Krister​ och 10 år som manusförfattare och regissör. Men nu är det äntligen dags! Och visst är det ett lämpligt år eftersom det nu är exakt 50 år sedan The Beatles gjorde sin sista spelning.

Tillsammans med fyra musiker gör han en hyllning ​där musik blandas med fakta, anekdoter och rykten. Detta är ett drömprojekt för Krister och ​ det sista han gör på officiella scener. Han avslutar med den föreställning han hade ville börja med för 56 år sedan. Jens Classon trummor sång, Benjamin Önnhed gitarr sång, Hans Schakonat gitarr sång, Johan Ljuslin klaviatur och Krister Classon bas.

Pris: 300 kr (+ serviceavgift)
Speltid: ca 150 minuter, inklusive paus
Köp biljetter via evenemangslänk nedan, på Nöjeskompaniet tel 0454-520 57 eller Stora Coop Karlshamn tel 0454-58 98 01.

Arrangör: Nöjeskompaniet

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)