Konsert - Mando Diao

En kväll med Mando Diao - på svenska.

Beskrivning

Strax innan sommaren släppte Mando Diao det hyllade albumet I solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet gick rakt in på toppen av albumlistan, stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats unisont av svensk press. Hösten 2021 beger sig Mando Diao på turné i ett unikt och intimt format och spelar denna gång på konserthus runt om i Sverige – helt på svenska. En av nästa års absoluta höjdpunkter!

Mando Diao har onekligen satt sin prägel på svensk musik sedan de först intog den svenska rockscenen 2002. Ett band som alltid gått sin egen väg och följt sina visioner, något som resulterat i samarbetet med The Salazar Brothers på Give Me Fire och Gustaf Frödings 100 år gamla diktsamlingar på Infruset. Under karriärens gång har bandet bjudit på hyllade liveframträdanden och en bred sångkatalog som tagit både Sverige och resten av världen med storm.

Tider:
Insläpp foajé: 19.00

Insläpp salong: 19.30

Konsertstart: 20.00

Biljettpris:
Parkett, Rad 1-2 "VIP": 525kr + serviceavgift

Parkett, Rad 3-23 samt läktare: 475kr + serviceavgift

Tillgänglighetsanpassade platser:
Det finns ett antal tillgänglighetsanpassade platser med tillhörande ledsagarplats längst bak på parketten. Ledsagare går in gratis och behöver ej egen biljett.

Garderob:
Det finns möjlighet att hänga in jackor och väskor i arenans garderob.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)