Konsert - The Legends, 60s & 70s Comeback Special

  • på Karlskrona Konserthusteater
  • [email protected]
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Möt några av världens mest träffsäkra tolkare av Elvis Presley, Roy Orbinson, & Jerry Lee Lewis - på en och samma scen. The Legends rankas internationellt som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre.

Beskrivning

För första gången kommer man nu till Karlskrona - med sin senaste show!
Detta bl.a. med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst! Mr Larcombe är rankad #1 i Europa och placerade sig nu senast som nr. 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Vidare har han medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel - i TV4s ”Talang”.

Höstens nya show - med fokus på 60 och 70-talet - är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna är många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst - med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender - som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd är 2h 45min inkl. 30 min paus.

Pris:
Ordinarie 450 kr.
Rullstolsplats inkl. ledsagare 495 kr.
Kompiskort-rabatt: 45 kr för ledsagare (innehavare av kort betalar fullpris)

Biljetter säljs på Karlskrona turistbyrå samt online via nortic.se, se länken nedanför.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)