Konsert - 1974 Tribute to ABBA - The greatest hits tour

  • Karlskrona
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Upplev musiken från supergruppen ABBA genom världens bästa tribute band, det engelska bandet 1974 - Tribute to ABBA. Denna kväll kommer du garanterat åter till ABBA:s glansdagar då ABBA regerade på pophimlen!

Beskrivning

Det är som att åter får se de fyra originalmedlemmarna och höra klassiker som ”Dancing Queen”, ”Take a Chance on me” och ”Waterloo”.

När Aileen Mclaughlin och T J Davis (eller är det Agnetha och Anni-Frid) kommer in på scenen är det inte enbart utseendet och kostymerna, utan även de fantastiska sångrösterna, som får oss att undra vem de egentligen är.
Robert Arnall och Jules Dodd som Benny och Björn gör supergruppen komplett.

Att världen inte glömt ABBA:s fantastiska musik bevisas av att 1974 turnerar för fullsatta konserthus, festivaler och arenor över hela världen. 1974 har även turnerat med superstjärnor som Rod Stewart, Kylie Minogue, Tom Jones och Sir Cliff Richard.

Längd: ca 125 min inkl paus
Åldersgräns: 13 år.
Rullstolsplatser kan bokas på Karlskrona turistbyrå, Kalmar biljettcentrum, bokningslänk samt via callcenter till Ticketmaster. Numret finns här nedan.
Vid köp av rullstolsplats går 1 ledsagare in fritt på samma biljett.

INFORMATION: FRAMFLYTTAT EVENT!
Konserten är flyttad från 23 okt 2020 till 5 nov 2021 samma tid.
Köpt biljett gäller till det nya datumet och du som besökare behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå på det nya datumet så får du göra återköp före 5 augusti 2020. Kontakta då Kalmarsalen [email protected]

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)