Konferens - Kreativum

Konferens på Kreativum Science Center.

Beskrivning

Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med gänget? På Kreativum skapar vi upplevelser som ni inte glömmer bort i första taget.

Många konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären, här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken. Anläggningen med sina 3000 kvadratmeter erbjuder flera kreativa övningar, en stunds avkoppling och kanske är det dags att utmana arbetskamraterna i en gnistrande stjärnkamp eller i att programmera lego-robotar.

Konferenslokalen Mars rymmer drygt 200 personer. Här finns scen, ljudanläggning och sedvanlig konferensutrustning.

Kreanova rymmer 77 personer. Kreanova lämpar sig väl för föredrag och kommunikation, föreläsaren har ögonkontakt med hela publiken. Med hjälp av skrivbrickor ges också möjlighet för åhörarna att anteckna.

Jupiter är den minsta konferenslokalen, den rymmer max 20 personer. Här finns, precis som i övriga konferenslokaler, tillgång till sedvanlig konferensutrustning.

Gäster väljer ofta att använda anläggningen för grupparbete och diskussioner. Det finns också möjlighet att ställa i ordning fler lokaler för mindre föreläsningar.

Köket bjuder på läckerheter av högsta kvalitet. Med egen kock erbjuder de olika bufféalternativ, anpassade till säsongen.

Kontakta Kreativum för aktuella priser och bokning.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)