Karö Stugby

På ön Karön, ca 7 km utanför Ronneby centrum, finns stugby med 15 stugor. Stugbyn ligger avskilt i en ekbacke vid öns västra udde. Ön är bilfri och nås med båten Karöline, en tur på cirka fem minuter över sundet från Ekenäs.

Beskrivning

Det finns även restaurang, badplats och gästhamn på ön. På landsidan finns närbutik och café.
Under högsäsong, v 25-32, bokas stuga 5-12 hela veckor, (lördag till lördag) övriga stugor och övrig tid kan stugorna även bokas per dygn.

Stugorna ligger nära vattnet och några av dem har bara ett par meter från verandan till strandkanten. I varje stuga finns fyra bäddar varav tre i en sovalkov. Det finns bord med fyra stolar och garderob. Till varje stuga hör en altan med utemöbler. I kokvrån finns bänkspis med ugn, kyl/frysfack, kaffebryggare och micro. Barnsäng och barnstol kan lånas.

Det finns ett nybyggt servicehus som innehåller toalett, dusch, tvättstuga och bastu. Det finns även ett större samlingsrum. Lediga bryggplatser för båt finns i anslutning till stugbyn. Cyklar, roddbåt, segelbåt och motorbåt med fiskeutrustning finns att hyra. Det finns även möjlighet att hyra lakan och handduk.

Lördagar och söndagar erbjuds frukost.

Ön är ett bra val för fritidsfiske och det finns möjlighet att hyra roddbåt/båt med motor. Restaurangen anordnar dans, club kvällar och artistuppträdande under hela sommaren.

Städning av stugan sker på egen hand, annars deponeras de på 500 kr.

Egna sängkläder medtages: såsom handduk, lakan, påslakan och örngott.

Husdjur är välkomna i alla stugor utom en.
En av stugorna är handikappanpassad med ramp.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)