Karlskrona Vinfestival

Vinfestival på Dockside. Kom och prova nya och gamla viner, prata med utställare och träffa producenter. En festival med doft och smak för alla vinintresserade!

Beskrivning

Nytt datum för genomförande av Karlskrona Vinfestival 2020 - fredag den 25/9 samt lördag den 26/9 2020.

Alla köpta biljetter är fortfarande giltiga och gäller vid givet datum ovan. Om det sedan skulle visa sig att man får förhinder vid det nya datumet, så erbjuds det återbetalning.


Karlskrona Vinfestival har flertalet utställare och producenter, vin från alla världens hörn och vinvänlig mat. Idén är att alla, nyfikna nybörjare till erfarna vinprovare ska kunna hitta något intressant, smaka och uppleva viner, men också kunna träffa utställare och andra vinintresserade och prata vin.
Köket på Rost & vin håller öppet med en meny anpassad för festivalen och man kan snabbt och lätt beställa något att äta i baren.

Utställare kommer finnas på båda våningsplanen på Dockside. Nedre våningen kommer även ha ett antal bord att sitta vid. Baren hittar ni på nedre våningen och där finns både dryckespolletter, mat och annan dryck till beställning. Spottkoppar finns att tillgå både uppe och nere, samt vattenstationer att skölja glas och gom med.

Pris: 125 SEK
Åldersgräns: 18 år

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)