INSTÄLLT - Julshow på Best Western

OBS! Detta evenemang är inställt på grund av covid-19.

Beskrivning

------------------------------------------------------------------------------------------
Julshow med Mattias Andreasson, Frida Öhrn, Malou Prytz, Cecilia Kallin, Thomas Deutgen och Maniac.

I vinter dukas återigen upp ett lyxigt julbord upp på Best Western, fyllt med högtidens alla läckerheter. Årets artister är fantastiska Frida Öhrn, stjärnskottet Malou Prytz, hitmakaren Mattias Andréasson från EMD, skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij och vår dansbandsälskande konferencier Thomas Deutgen.

Frida Öhrn sjöng sig in i svenska folkets hjärtan med sin raspiga röst i superhiten “Release Me” med bandet Oh Laura. I år solodebuterade hon i Melodifestivalen med “We Are One”.

17-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låtarna ”I Do Me” och “Ballerina” spelas flitigt på radion.

Från Idol och pojkbandet EMD med Danny Saucedo och Erik Segerstedt, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Mattias Andréasson har många hits att sjunga med i.

Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij, och nu är hon aktuell med nya sköna poplåtar som soloartist.

Thomas Deutgen från Mörrum är dansbandsexperten, TV-profilen och radioprataren som har underhållit Sverige i allt från radioklassikern I Afton Dans till TV4:s Dansbandskampen.

Tillsammans kommer Frida, Malou, Mattias, Cecilia och Thomas att bjuda på en kväll man sent kommer att glömma. Efter fjolårets succé välkomnas även partybandet Maniac tillbaka till efterfesten.

Datum:
27-28 november
4-5 december
Biljetter bokas via länk nedan.
Insläpp från kl 18.00.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)