Hallandsboda

Hallandsboda B&B erbjuder boende i ett otroligt vackert landskap, med Mörrumsån som närmsta granne. En stugby med små stugor där Ni som söker ett boende som är lite annorlunda kommer trivas.Beskrivning

Gården har funnits sedan 1600-talet men har varit i familjen sedan 50-talet, då Emils gammelfarfar köpte den. Här drivs idag förutom stuguthyrning också lantbruk och skogsbruk. Emil bor på gården tillsammans med Evelina och deras 2 barn.
Stugbyn byggdes i mitten av 2000-talet av Emils far Per-Olof, det är totalt 6st stugor på 20kvm, vackert beläget nära Mörrumsån.
Uppe på gården ligger matsalen där Ni serveras frukost, där finns även duschar, toaletter, bastu, tvättmöjligheter etc.
Det finns gott om parkeringsmöjligheter.

Här finns stora möjligheter till fiske, friluftsliv, cykling vandring etc. Men även för er som vill bo lite mer fritt och lugnt.

På Hallandsboda finns sex stycken stugor. Alla boende är på 20 kvm, har 2 sängar (90cm) samt en bäddsoffa. (extrasäng och babysäng finns att låna) Trinettkök med 2 spisplattor, husgeråd, kylskåp, microvågsugn, kaffebryggare samt TV finns i varje stuga. Ett hus med toalett och dusch tillhör och ligger i direkt avslutning till stugan.
Wi-fi ingår fritt.

Pris:
Stuguthyrning (självhushållning)
400 kr för endast en person och natt, 2 personer 700 kr. Sällskap på 3-4 personer 850 kr/stuga och natt. Hel vecka eller mer (7nätter). Här städar gästerna själv, sänglinne och handduk ingår.

Bed & Breakfast:
500kr för endast en person och natt, 2 personer 850kr. Sällskap på 3-4 personer 1200 kr/stuga och natt. Hel vecka eller mer (7nätter). (Barn mellan 5-12 år kostar 175 kr/natt)
I B&B ingår förutom frukost, sänglinne, handdukar och städning efter hyrestiden.

Bokningsbart året om

Incheckning enligt överenskommelse, mobil: +46 (0)703068705

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)