Göholms Bed and Breakfast

Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien.
Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar.

Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.

Beskrivning

På Göholm dominerar naturen och historien. Du kan njuta av promenader i naturreservatet på trolska stigar genom lövskogen till strandängarna och vattnet där det ligger små vikar på rad längs strandlinjen. Här finns många kulturhistoriska sevärdheter (vikingatida gravfält, konteramiral Pukes gravkapell m m) ett rikt fågelliv och unik flora. Ett underbart ställe för alla som behöver lugn och ro, rekreation, vill upptäcka historien och naturen, konferenser eller för dig som reser i tjänsten. Perfekt om du vill vandra, cykla, spela golf och upptäcka Blekinge.

På vårt B & B serverar vi frukost med närodlade produkter och råvaror från vår gårdsbutik Äggaboden - äggen kommer från egna höns.

I närheten finns Leråkra Golf, Ronneby med det pittoreska Bergslagen och Heliga kors kyrka, Brunnsparken med brunnsbad/äventyrsbad, Susanne Demåne – utställning och trädgård, Johannishus slott, Tromtö naturreservat, Millegarne och Gökalv badplatser.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)