Glamping på Tärnö

Bo i glampingtält på Tärnö och upplev genuin och vacker skärgårdsidyll.

Beskrivning

Destination Tärnö erbjuder övernattningar i olika former och prisklasser. Denna vackra skärgårdsidyll ger dig en unik upplevelse av en fantastisk skärgårdsnatur. Konceptet bygger på hållbar turism. Idag finns ett stort intresse och medvetenhet för miljö, närproducerade produkter och hållbarhet, vilket bidrar till ett mer ansvarsfullt turistande. En självklar hygienfaktor som genomsyrar hela Destination Tärnös verksamhet.

Tärnö är en ö belägen i det yttersta havsbandet och är den största av öarna i Hällaryds skärgård utanför Karlshamn. Från öns högsta punkt, Drakaberget, kan man se mer än halva Blekinges kust och de urholkningar i berget som öns invånare i äldre tider trodde var märken efter en drake som bodde där. Ön, som även är ett naturreservat, trafikeras sommartid av reguljära båtturer från Karlshamn och Matvik. Ön erbjuder fina möjligheter till vandring och bad. Här finns också Sveriges äldsta träfyr som ännu är i drift.

Passa på att verkligen uppleva skärgårdslivet runt Tärnö med en härlig tur i en roddbåt, eller varför inte testa att hyra en fiskekajak.
Franks Kabyss är en säsongsbistro med servering utomhus och öppet efter väder. Kabyssen hittar du där skärgårdsbåten angör.

Information om glampingtälten:
Tre tält för två personer och ett familjetält för fyra personer. I priset ingår sänglinnen, badhandduk, grillpaket (vegetariskt, kött eller fisk) och frukost, vid vistelse längre än en natt ingår lunch.
Tältens placeringar erbjuder en fantastisk närhet till både skärgårdsnaturen och havet. I tälten vill man kombinera det bästa av två världar –gästerna ska erbjudas känsla av lugn och frihet som naturen ger, men med en stor dos bekvämlighet och komfort. I tältet kan du somna till ljudet av vågor under ett härligt täcke och vakna till en smakrik frukostkorg att avnjutas på terrassen.
Tälten är stadigt monterade på trädäck med en liten terrass. Tälten är robusta och sydda i 100% bomullscanvas, vilket gör att de kan andas, samtidigt som de är vädertåliga och självklart står emot både regn och blåst.

Tärnö erbjuder även boende i sjöstugor och lägenheter, se hemsida för mer information.
För information och bokning kontakta Destination Tärnö eller se hemsida.

Egenskaper

  • Barn & Familj
  • Naturnära
  • Vid kusten
  • Avkoppling
  • Romantiskt

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)