First Hotel Olofström

 • Olofström
 • http://www.firsthotels.se
 • Ågatan 3 - 293 34 - Olofström
 • Mon-Fri 6:30 - 00:00
  Sat-Sun 7:30 - 22:00
  The frontdesk is closed 12:00 - 17:00 on Saturdays and Sundays
  If you like to contact the staff during this hours please call +46 454 301230
 • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Hos oss bor du mitt i Olofström och alldeles vid den vackra Aniaraparken. Du har nära till allt, affärer, industri och kultur, men framförallt så har du den underbara naturen inpå husknuten. Holjeåns flöde slingrar sig sagolikt genom vår lilla ort, Aniaraparkens praktfulla flora och konst bildar en oas i vardagsstressen och naturreservatet runt sjön Halen ger dig ett intryck av att vara vilt och outforskat.

Beskrivning

Vi i Olofström stoltserar gärna med våra kändisar, nobellpristagaren Harry Martinsson, författaren Sven Edwin Salje och skulptören Carl Eldh, som alla föddes här.

Här på hotellet erbjuder vi dig ljusa och luftiga rum med handgjorda mattor på golvet. När hungern kurrar i din mage äter du i vår restaurang med panorama utsikt över parken eller kanske vill du ha något att dricka istället. Då kan du "hänga" i baren eller njuta av solen på vår terass.

Nåväl, vare sig du är ensam eller med familj, affärsresande eller turist, ung eller gammal, munter eller butter så kommer du att trivas hos oss och med oss här i Olofström!


Tillfällen (<% occasionResult.length %>)