Fågelskådning på Eriksberg /ARK56

Beskåda flyttfåglar i Bengt Bergs fotspår.

Beskrivning

Eriksberg Vilt & Natur ligger i ett av norra Europas största vilthägn, som en gång i tiden var hem för den internationellt kända zoologen, naturfotografen och ornitologen Bengt Berg.

Eriksberg erbjuder en upplevelse på nära håll för den som vill utforska den skandinaviska naturen och dess vilda djur. Under en begränsad tid när flyttfåglarna årligen flyger söderut och passerar kustlandskapet i Blekinge skärgård (UNESCOs biosfärområde) finns möjlighet att observera en stor mängd av fåglar i det avskilda området på Eriksbergs naturreservat.

Man kommer under vistelsen också att besöka det närliggande naturreservatet och fågelstationen Torhamns udde, åka på en vildmarksafari i det omgivna området Eriksberg naturreservat och utforska skärgården, antingen till fots eller med kajak.

På Eriksbergs naturreservat, som är 925 hektar stort, vandrar vilda djur fritt omkring tillsammans i harmoni med besökarna. Hotellet och restaurangen ligger också i naturreservatet. Denna fågelsafari är en unik naturupplevelse. Det är liten gruppresa med erfarna, lokala guider tillsammans med högklassigt hotellboende och lokalt producerad mat.

Fredag-måndag, 4 dagar (3 nätter):
20-23 september
4-7 oktober

Max 8 deltagare, minst 4 deltagare.
Ingen förkunskapskrav behövs.
Guidning på engelska och svenska.
Från 9 950 kr inklusive moms per person i dubbelrum i villa "Dammvillan".

För mer information/bokning kontakta Eriksberg Vilt & Natur.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)