Ett år av magiskt tänkande

  • Karlshamn
  • www.riksteatern.se
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Föreställning i Lokstallarna.

Beskrivning

En ljus berättelse skriven i det största mörker. En make dör, en dotter ligger sjuk. Hon är omgärdad av sjukhussängar, av slangar, läkare och mediciner. Men Joan är åskådare. Hon är mitt i det samtidigt ingenstans. Vad händer med någon som passivt tvingas se på när de man älskar går under? Vad händer dig om du utsätts för den chock och sorg som hon hamnar i. Det är möjligt att sorg visar sig vara ett ställe ingen av oss känner till förrän vi kommer dit.

Ett år av magiskt tänkande leder dig igenom det ofattbara och det stora svarta. En ljus berättelse skriven i det största mörker. Den handlar om att plötsligt befinna sig mitt i stormens öga utan att kunna navigera, för att sedan långsamt zooma ut och försöka titta ner på vad den stormen bestod av, skriva ner den, och sedan föra vidare den sorgekunskap som uppstod till andra. Med ett solvarmt kaliforniskt vykort som fond målar hon upp sitt år av magiskt tänkande.

Pris: 150 kr. Fri entré för medlemmarna i Karlshamns Riksteaterförening. Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får tillbaka i kassan speldagen.

Datum: 6 mars 2022
Tid: 15.00
Längd: 1 timmar inklusive 20 minuters paus
Plats: Lokstallarna, Stora salen

Arrangör: Karlshamns Riksteaterförening

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)