Eriksberg Vilt och Natur

Välkommen till Eriksberg Vilt & Natur - när borta är som bäst!
De senaste åren har Eriksberg Vilt & Natur utvecklats till en modern konferensanläggning med förstklassigt hotell och restauranger. En unik plats med mycket personlighet och egen prägel.

Beskrivning

I en gårdsmiljö med byggnader från fem århundraden finns inget annat alternativ. Här finns en exklusiv upplevelse och mötesplats där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

Och överallt finns de fridfulla och majestätiska vilda djuren! På Eriksberg är ni aldrig ensamma, men alltid för er själva. Här finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Efter alla upplevelser är det en njutning att svepas med i en gastronomisk och inspirerande utflykt i hotellets faciliteter. Låt era sinnen få utlopp för de smakupplevelser, originalitet och fantasi vår köksbrigad och restaurang levererar. Här samsas det vilda med det modernt estetiska, från arla frukostbuffé till vår Upplevelsemeny med utvalda viner ur vår välfyllda vinkällare.

Njut av det spektakulära skådespelet som utspelas i vyn från restaurangen. Bli inte förvånad om ni får se flocken av visenter sakta stryka förbi, på väg mot nya betesmarker, eller höra kronhjortarnas bröl och kanske till och med få se deras stoltserande duell, i skymningen om hösten

På Eriksberg finns totalt 29 rum med 57 sängplatser.

Övrigt
Dammvillan är ett vackert korsvirkeshus med vasstak, som innehåller fyra hotellrum som alla är personligt inredda.

Dubbelrum i varma färger med rymligt trädäck och vacker utsikt över en äng och dammen. Smakfullt inrett med sköna sängar, exklusiva ekmöbler och fina textilier som ger en ombonad känsla. Stort modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40" platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)