Entrébiljett till Kreativum

Entrébiljett till Kreativum i Karlshamn. Science Center för nyfikna! Kittla nyfikenheten på Upptäckartorgen och testa över 150 olika Upptäckarstationer.

Beskrivning

Upptäckarglädje!
För den nyfikne är Kreativum i Karlshamn väl värt ett besök – ett Science center för alla åldrar och ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Kittla nyfikenheten på Upptäckartorgen och testa över 150 olika Upptäckarstationer. Sommartid är också Kreaparken öppen, en oas vid Mieåns strandkant, här finns busiga fontäner och supersega såpbubblor.

Psst…. Strax bredvid Kreativum ligger ett litet tropikarie, Exotisk Värld. Passa på att besöka surikaterna eller kika in till de små aporna. Mer om Exotisk Värld – www.exotiskvarld.se

Du hittar oss på www.kreativum.se och Facebook!

Parkering
Det finns gott om gratis parkeringsplatser både för bussar och bilar! De största parkeringarna hittar du på höger sida av vägen innan du kommer fram till entrén på Kreativum.

Husbilar
Vi välkomnar våra besökare att ställa upp sin husbil på parkeringen! Besöker man Kreativum kan man hämta en lapp med p-tillstånd i receptionen. Vi ber också våra besökare ta hänsyn till att antalet parkeringsplatser i området är begränsat, och använda parkeringen så att framkomligheten inte begränsas. Parkeringen är gratis. Ingen service finns.

Buss & tåg

Nu kan du åka buss från Karlshamns resecentrum (stationen) ända fram till Kreativum med busslinje 311. Bussen går en gång i timmen och turen tar bara en kvart. Linjen är trafikerad måndag - lördag, tiderna hittar du här, och sök på buss nummer 311.
På söndagar heter hållplatserna heter Janneberg alternativt Sjukhuset Länsmansvägen. Gångväg till Kreativum från hållplatserna Janneberg och sjukhuset Länsmansvägen finns, det tar cirka 15 minuter att gå hit.

Mer information om öppettider, priser, filmer, tillgänglighet hittar du på www.kreativum.se. Du når oss också på telefon: +46 454-303360.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)