ARK56 - Älska höst

Samla märken under ÄlskaVår

Ute vid varje aktivitet finns det foldrar med bland annat hela programmet för ÄlskaVår. Praktiskt om du inte vill använda mobilen hela tiden. Du kan även ladda ner och skriva ut den här. Varje gång du deltagit i en aktivitet, får du ett märke som du skall klistra in i denna folder. Märket ger dig något litet extra hos de restauranger och caféer som är med i ÄlskaVår. Bara visa upp foldern med dina inklistrade märken när du beställer.

 

Vinn fina priser

Får du ihop tre eller flera märken i din folder, kan du vara med i utlottningen av fina priser. Ta ett kort på din folder med inklistrade märken och mail bilden till team@ark56.se senast 5 maj.

Första pris:

Paddelkompaniet 
Fiskehelgspaket för 2-3 personer i Svalemåla Stugby: Övernattning fredag till söndag i 4-bäddstuga med en motorbåt med 10 hk under lördagen. Tillgång till 2 timmar vedeldad bastu på lördagskvällen efter fisket. Bokningsbart under perioden april (från påskhelgen) till 15:e juni 2022. (Värde 3000 SEK )

Andra pris:
Ett presentkort på kanot- eller kajakpaddling hos Paddelkompaniet (värde 500 kr)

Tredje pris:
En t-shirt från ARK56 (värde 150 kr styck)

 

Tävlingsregler

Oavsett hur många foldrar eller klistermärken du samlat, kan du endast deltaga i tävlingen en gång.

Vi kommer publicera namnet på de tre vinnarna i våra olika digitala kanaler. Genom att du godkänner reglerna för denna tävling, godkänner du därför också per automatik att ditt namn kan komma att publiceras om du är en av vinnarna.
För att delta, skall ditt mail med foto inkommit till oss senast torsdag 5 maj.
Juryn består av medarbetare från Blekinge Arkipelag och Visit Blekinge.

 

Gå till eventets huvudsida

Tillväxtverket

 

Blekinge Arkipelag