Visst stannar ni mer än en dag i Sölvesborg?

Här hittar ni ett urval olika boende att välja mellan inför ert besök i Sölvesborg! Bo när havet och njut av de friska vindarna eller mitt i stadskärnan nära till butiker och restauranger.

HANÖHUS |

Hotell Hanöhus Hällevik har 90 bäddar fördelade på 8 st nyrenoverade 4-bäddsrum i hotelldelen och 14 st strandstugor med 4 bäddar och kök. Sommartid får restaurangen en kontinental prägel, då baren på terrassen och verandan är öppen. Strandstugorna bokas via AirBnB.

Hanöhus
 

HÄLLEVIKS CAMPING |

När beläget vid havet ligger Hälleviks camping. Här finns 15 stugor i varierande modell och 9 lägenheter. Campingen har 3 fullt utrustade servicehus, flera lekplatser och ett öppet gräsområde vid havskanten med en eldplats och picknickbänkar. Campingområdet omringas av ett naturskyddsområde, stränder, ett sportcenter och en badanläggning med tempererade utomhusbassänger. 

 

MJÄLLBYHUS |

Mjällbyhus Pensionat & Stugby är det hemtrevliga boendet mitt på Listerlandet med närhet till naturen, havet och lugnet. Här finns 19 gästrum på pensionatet och 10 familjestugor.

Mjällbyhus

HÄLLEVIKS HAVSBAD |

Bo nära stranden på Hälleviks Havsbad i Sölvesborg. Hotellgäster väljer boende med frukost eller med halvpension. I deras halvpension ingår en tvårätters middag på kvällen samt frukost. Här finns även trevliga självhushållslägenheter för fyra personer. Hur ni än väljer att bo så har ni aldrig mer än 200 meter till den härliga sandstranden vid havet.

Havsbadet

STADSHOTELLET |

Stadshotellet är centralt beläget ca100 m från järnvägsstationen. Hotellet har 13 rum med 25 bäddar (möjlighet för extrabäddar). Här bor du i något av våra personligt inredda rum som alla har dusch/bad, tv & kaffe/te.

 

HOTELL HUMBLA |

Det "lilla hotellet med det stora hjärtat"  beläget endast ett stenkast från Sölvesborgs centrum. I den gamla Borgmästarevillan får du ta del av en fantastisk atmosfär & en  lugn miljö. Här finns 9  ljusa och smakfullt renoverade rum fördelat på enkelrum, dubbelrum & familjerum. Alla rum har  platt-tv, arbetsplats & sitthörna. Badrummen är  helkaklade med antingen badkar eller dusch

Humbla

VILLA ORION |

På Villa Orion finns fem fina rum att välja mellan. Välj mellan enkelrum eller stora familjerum. Varje dag serveras en enkel frukost i matsalen. Under den pågående pandemin kan man även välja att få den serverad på rummet.

orion

Selected filters: